Titus Colățean, băgat în corzi de un deputat PC

Cristian Blănuţă, 23 iulie 2014, Ora 11:12

  • print
  • |
titus-colatean-bagat-in-corzi-de-un-deputat-pc-41961-1.jpg

Deputatul PC Cornelia Negruţ i-a adresat o întrebare deschisă Ministrului de Externe, Titus Corlăţean, în legătură cu priorităţile politicii externe româneşti, conform unui comunicat de presă.

Iatră comunicatul, potrivit Agerpres:

''Stimate domnule ministru,

În condiţiile crizei politice autohtone actuale şi a tulburărilor crescute atât pe plan intern, cât şi mai ales extern, precum şi a conflictelor de la graniţa estică a României, misiunea ministrului de externe este destul de greu de realizat şi implică stabilirea unor priorităţi clare în agenda de lucru.

Domnule ministru, după doi ani de la preluarea mandatului dvs., vă întreb respectuos care sunt realizările MAE cu care puteţi veni în faţa opiniei publice?

De asemenea, vă întreb care sunt priorităţile pe care vi le-aţi stabilit în agenda Ministerului Afacerilor Externe în ceea ce priveşte politica externă a României pe termen scurt şi mediu?

Solicit răspuns scris.''

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou