Transfer neaşteptat în politică

Ziarul Atac, 6 martie 2013, Ora 15:08

  • print
  • |
transfer-neasteptat-in-politica-29676-1.jpg

Prim-vicepreşedintele democrat-liberal Mihai Stănişoară a trecut la PNL. Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă a liderului PNL Crin Antonescu, la care a participat şi Stănişoară.

Mihai Stănişoară ocupa şi funcţia de lider al deputaţilor democrat-liberali. Acesta este cel de-al doilea transfer important de la PDL la PNL după ce, anul trecut, un alt lider marcant al PDL, Sorin Frunzăverde, s-a alăturat echipei lui Crin Antonescu.

Stănişoară: PDL este trecutul, PNL prezentul şi viitorul

"Sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut, ci priveşte cu speranţă şi încredere în viitor. Am luat astăzi decizia de a intra în echipa PNL după chibzuinţă intensă. Singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politic dreapta in România este PNL", a declarat Stănişoară. "Vin în PNL asigurându-i pe colegii şi partenerii mei că voi fi onest, sincer, corect, loial şi performant", a adăugat Stănişoară. El a mai spus că pentru el "PDL reprezintă trecutul, iar PNL prezentul şi viitorul".

Fostul pedelist va fi vicepreşedinte PNL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, miercuri, că va cere BPC şi Delegaţiei Permanente a partidului ca Mihai Stănişoară să ocupe funcţia de vicepreşedinte PNL cu atribuţii în domeniul politicilor privind securitatea naţională. Antonescu a precizat că aceasta este o decizie a sa şi că Mihai Stănişoară nu a cerut o funcţie în PNL.

Liderul PNL a amintit că în moţiunea adoptată la recentul congres al liberalilor se vorbeşte explicit despre apelul către personalităţi şi grupuri cu orientare de dreapta.

Reacţia PDL: Partidul s-a curăţat de un GUNOI

Democrat-liberalul Radu Berceanu a declarat, miercuri, la Realitatea TV, că plecarea lui Mihai Stănişoară de la PDL la PNL nu reprezintă o mişcare, ci o trădare, spunând că în acest fel partidul s-a mai "curăţat de un gunoi".

Deputatul PDL Mircea Toader s-a declarat surprins de această decizie, precizând că Stănişoară nu şi-a informat colegii de partid. "Îi transmit acelaşi lucru pe care i l-am spus şi lui Sorin Frunzăverde: să fie bărbat! Să ne fi spus şi nouă înainte ce gânduri are", a spus Toader.

sursa: Realitatea.net

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou