UDREA, despre DOSARUL BICA: „Nu am nicio implicare”

Mălina Andrei, 22 noiembrie 2014, Ora 18:26

  • print
  • |
udrea-despre-dosarul-bica-nu-am-nicio-implicare-44473-1.jpg

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a scris sâmbătă pe pagina sa de Facebook că nu are nicio implicare în dosarul retrocedărilor supraevaluate care îl vizează pe fostul său soț Dorin Cocoș și pe procurorul-șef al DIICOT, Alina Bica.

"Nu știu nimic despre cazul retrocedărilor supraevaluate în care ar fi implicați Alina Bica și fostul meu soț, Dorin Cocoș. Nu am nicio legătură cu acest subiect și niciun fel de implicare în acest caz. Relația de prietenie pe care o am cu Alina Bica este de notorietate publică, nu am ținut-o niciodată ascunsă și a început ca urmare a colaborării în Guvernul din care amândouă am făcut parte. Văzând că s-a speculat pe ideea nominalizării sale în comisia de la ANRP fac precizarea că Alina Bica a reprezentat acolo Ministerul Justiției ca efect al legii", precizează Udrea, potrivit agerpres.ro.

Omul de afaceri Dorin Cocoș ar fi cerut 10 milioane de euro pentru a interveni pe lângă factori de decizie din Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților (ANRP) în legătură cu despăgubirea lui Stelian Gheorghe pentru un teren în Capitală, reiese din referatul DNA la dosarul în care este cercetată și procurorul-șef al DIICOT, Alina Bica, pentru fapte de corupție.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou