UDREA: Voi fi un președinte luptător, implicat

Mălina Andrei, 21 august 2014, Ora 14:27

  • print
  • |
udrea-voi-fi-un-pre-edinte-luptator-implicat-42697-1.jpg

Elena Udrea, a declarat joi, la o conferință de presă, că modelul ei de președinte este acela de "președinte luptător, implicat", că va continua reformele începute în mandatul președintelui Traian Băsescu, dar va adăuga personalitatea, caracterul și proiectele proprii.

"Aș dori să-i mulțumesc pentru susținerea publică pe care mi-o acordă, acum ca și în toată cariera mea de om politic.

Vreau să-l asigur pe domnul președinte că voi continua să fiu un politician care va lupta pentru principiile, pentru valorile pe care le-am susținut până acum și că voi face și în această campanie electorală același lucru pe care l-am făcut în ultimii zece ani: voi susține continuarea reformelor începute în mandatul președintelui, dar, în același timp, voi fi mult decât moștenitoarea lui Traian Băsescu. Voi adăuga personalitatea, caracterul și proiectele proprii, în așa fel încât modelul de președinte care doresc să fiu este acela de președinte luptător implicat, de președinte implicat", a precizat Udrea la o conferință de presă.

Udrea spus că va reuși în proiectele sale cu un prim-ministru "dedicat, cu viziune, care să fie în stare să facă ceva pentru această țară".

Întrebată dacă Traian Băsescu ar fi o soluție pentru această funcție, Elena Udrea a răspuns afirmativ: "Ar fi categoric cel mai bun prim-ministru, dar, așa cum chiar dânsul a spus, nu este interesat de această funcție".

Elena Udrea a mai spus că nu are "mize mici și obiective minore".

"Nu am intrat în această competiție să iau un scor mai mic decât ca europarlamentar sau doar pentru a intra în turul I al prezidențialelor", a arătat Udrea, adăugând că în turul II se așteaptă să fie susținută de electoratul dreptei.

Totodată, Udrea a anunțat că lansarea oficială a candidaturii sale la prezidențiale va fi pe 21 septembrie, în aceeași zi cu cea a lui Victor Ponta.

Întrebată de ce a ales această zi, Elena Udrea a răspuns: "Tocmai de-aia, să nu-l lăsăm pe domnul Ponta să aibă o lansare liniștită", menționând că nu și-a propus să-l invite pe Traian Băsescu în această campanie.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou