Best Dental

UNPR ar urma să preia Ministerul Justiției cu tot cu ministru - SURSE

Ziarul Atac, 10 iunie 2015, Ora 14:18

  • print
  • |
unpr-ar-urma-sa-preia-ministerul-justitiei-cu-tot-cu-ministru-surse-46563-1.jpg

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc trece la UNPR. Astfel, UNPR va prelua ministerul Justiției, vicepremierul Gabriel Oprea, liderul formațiunii, hotârănd să îl păstreze pe Robert Cazanciuc la conducerea ministerului.

Potrivit unor surse politice citate de televiziunile de ştiri, UNPR urmează să premia Ministerul Justiţiei. Mutarea ar urma să includă şi o "promoţie". Astfel, progresiştii îl vor "prelua" şi pe ministrul Cazanciuc, acesta urmând să devină membru UNPR.

Oarecum paradoxal, deşi pierde un minister, această mutare ar fi în folosul PSD. Social-democraţii ar scăpa de un "cartof fierbinte", ministrul Cazanciuc fiind contestat de o parte a opiniei publice, dar şi de mulţi parlamentari PSD. Pe de altă parte, PSD s-ar asigura că partenerii de la UNPR fi mai puţin vulnerabili la oferte venite din partea PNL, scrie stiripesurse.ro.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:57