Best Dental

Vasile Dâncu ignora „mediocrii, cretinii și impostorii”

Ştefan Diaconu, 16 octombrie 2022, Ora 18:51

  • print
  • |
vasile-dancu-ignora-mediocrii-cretinii-i-impostorii-46881-1.jpg

Vasile Dâncu a găsit locul din care să ignore „mediocrii, cretinii și impostorii” care poate l-au votat

Ministrul Apărării Vasile Dîncu, teoretic aflat în slujba poporului, a postat pe pagina sa de Facebook un text care se adresează celor care aleg să se „ascundă”, așa cum face el, de „mediocri, cretini și impostori”.

Dîncu povestește la începutul postării că a intrat într-o librărie, „un paradis ascuns”, înainte de a pleca spre aeroport, de la Bruxelles.

”De aici îţi poti lua energia pentru a ignora tembelismul solemn, puţinătatea de minte sau analfabetismul agresiv. Iţi dai seama aici că de planeta lor te despart zidurile din cărţi ale câtorva biblioteci. Ei nu vor înţelege niciodată cum dincolo de nişte amărâte de coperţi de carton se poate deschide o lume fără limite. Nu o să ştie niciodată că există o asemenea cetate cu ziduri de aer, dar în care nu vor putea pătrunde pentru a arunca cu pietre. Aici e un paradis ascuns şi niciodată nu vor înţelege cretinii si mediocrii că aici lumea lor nu există şi nu contează. Aici mediocrii şi impostorii nu se vor întâlni niciodată cu victimele lor inocente pentru că nu se pot atinge de arma cea mai tare de pe lume: ideea. Refuzaţi de idee, ei nu vor avea niciodată cetăţenie aici, nici statut de refugiat. În fine, prietenii tăcuţi din rafturi niciodată nu trădează şi nu mint. Fii binecuvântată republică a gândului, cuvântului şi tăcerii!”, a scris Vasile Dîncu pe Facebook.

 

EDITORIAL

“Vârfurile” politicii şi crima organizată

“Vârfurile” politicii şi crima organizată

“Vârfurile” politicii şi crima organizată Potrivit moralei creştine, "iubirea de bani este rădăcina tuturor relelor". Nu deţinerea, în sine, constituie răul, pentru că, în societăţile moderne, fără bani nu se poate supravieţui, ci modul în care sunt acumulaţi banii, respectiv suma compromisurilor şi deg ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou