Best Dental

Victor Ponta a numit doi consilieri din SGG în AGA Transgaz

Dan Alexandru, 16 aprilie 2014, Ora 14:41

  • print
  • |
victor-ponta-a-numit-doi-consilieri-din-sgg-in-aga-transgaz-39513-1.jpg

Premierul Victor Ponta şi-a numit doi oameni în conducerea Transgaz, companie care deţine monopolul pe transportul gazelor naturale.

Marin Popescu, director al Direcţiei Economice şi Administrare Patrimoniu din cadrul Secretariatului General al Guvernului, şi Constantin Petrescu, consilier în cadrul aceleiaşi instituții, vor face parte din Adunarea Generală a Acţionarilor societăţii. Numirile vin după ce, la începutul lunii februarie, transportatorul de gaze naturale a intrat în subordinea Secretariatului General al Guvernului. Asta după ce, cu nici un an în urmă, compania a trecut de la Ministerul Economiei la Ministerul Finanţelor.

Indemnizația unui membru al Adunării Generale a Acționarilor reprezintă un sfert din leafa șefului companiei, adică undeva între trei şi patru mii de euro.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:33