Victor Ponta, atac la votul din Senat: O mare greșeală și inconsecvență!

Mălina Andrei, 12 februarie 2015, Ora 17:04

  • print
  • |
victor-ponta-atac-la-votul-din-senat-o-mare-greseala-si-inconsecventa-45586-1.jpg

Premierul Victor Ponta a reacționat, joi, la votul dat de Senat împotriva urmăririi penale a lui Varujan Vosganian cerută de DIICOT.

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Twitter în care afirmă că votul Senatului în cazul Vosganian este o mare greşeală şi inconsecvenţă şi adaugă că "Noua Alianţă Blaga/Gorghiu/Geoană/Vanghelie" îşi arată priorităţile.

„Votul Senatului în cazul Vosganian - o mare greșeală și inconsecvență! Noua Alianță Blaga / Gorghiu / Geoană / Vanghelie își arată prioritățile!", a scris premierul pe Twitter.

Senatorii au respins joi cererea de urmărire penală a fostului ministru al Economiei, liberalul Varujan Vosganian. Astfel, dintre cei 168 de senatori prezenți în sală, 132 și-au exprimat votul și 56 au votat "pentru", 71 "împotrivă", 5 voturi fiind anulate.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou