Victor Ponta, dezlănțuit la adresa lui Nicușor Dan. Focile Frumoase și Libere nu mai protestează, nu mai sunt indignate

Mirela Ene, 26 ianuarie 2023, Ora 09:56

  • print
  • |
victor-ponta-dezlantuit-la-adresa-lui-nicu-or-dan-focile-frumoase-i-libere-nu-mai-protesteaza-nu-mai-sunt-indignate-47343-1.jpg

În 2012, Nicușor Dan făcea promisiunea cum că va demisiona pe loc din funcția de primar general, „în situația în care câinii comunitare nu vor fi strânși de pe stradă în totalitate în primele șase luni de mandat". 

Au trecut aproape 11 ani de la momentul respectiv, între timp o tragedie ne-a reamintit că situația maidanezilor este tot nerezolvată, dar Nicușor Dan continuă să trateze acest subiect cu aceeași nepăsare cu care s-a ocupat și de altele la fel de arzătoare, scrie gandul.ro.

Fost prim-ministru al României, Victor Ponta, remarcă și el duplicitatea care învăluie povestea tragediei din zona Lacul Morii. Nicușor Dan nu a rezolvat problema câinilor comunitari, dar nici vreun gând de demisie nu are, iar presa care altădată cerea dosare penale acum tace mâlc.

O postare pe Facebook a fostului  premier a strâns sute de comentarii și zeci de distribuiri.

Cred că o să-mi ceară mie demisia - ca de obicei! Dl Primar General Nicușor Dan a promis «în scris» că «își dă demisia dacă nu rezolvă problema câinilor comunitari în 6 luni». ! Eu zic totuși să mai aștepte - că a spus Vlad Voiculescu că face o analiză !

Focile Frumoase și Libere nu mai protestează - nu mai sunt indignate - nu mai cred că trebuie dosare penale și demisii! Acum e totul bine!

Moartea oamenilor a fost folosită de Dl Iohannis, Vlad Voiculescu și alții ca ei ca armă politică împotriva adversarilor! Acum «fac analize» - sau pur și simplu ignoră, nici măcar în cot nu îi doare!

Nu mă aștept la demisii - nici la responsabili! Dar mă întristează faptul că, din nou, nu se va face absolut nimic să se schimbe ceva în viitor!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

În 2012, Nicușor Dan candida la Primăria Capitalei. El susținea atunci că, dacă va câștiga alegerile, își va da demisia dacă în șase luni nu rezolvă problema câinilor fără stăpân.

Mai mult decât atât, și-a semnat propria demisie în alb încă de atunci. „Dacă nu rezolv problema în șase luni, îmi dau demisia. O semnez acum în alb", a spus Prigoană, care era și el invitat în emisiune. „Aveți două demisii în alb", a plusat și Nicușor Dan.

Tot în emisiunea GÂNDUL LIVE, Nicușor Dan și despre soluțiile pe care le are încazul câinilor fără stâpân:

„Nu trebuie să mai rămână câini pe stradă. Ei trebuie duși în adăposturi. Trebuie create adăposturi ale municipalității, pentru că nu există la capacitatea de a lua cei 30.000 de câini din București. Dacă sunt asociații de proprietari care îi revendică pe câinii care stau în apropierea blocurilor, (...) primăria le dă țarcurile ca să-i țină acolo. Viața unui câine într-un adăpost nu e cea mai fericită. La fel, trebuie încurajată adopția pentru că avem 1, 2 câini la 100 de locuitori. Niciodată nu s-a făcut publicitate pe adopția de câini".

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou