Victor Ponta: Nu ne opunem numirii lui Helvig la SRI. Îl vom vota

Mălina Andrei, 23 februarie 2015, Ora 13:32

  • print
  • |
victor-ponta-nu-ne-opunem-numirii-lui-helvig-la-sri-il-vom-vota-45708-1.jpg

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, că partidul pe care îl reprezintă îl va susţine pe Eduard Hellvig la şefia SRI.

Vom merge în fața grupurilor parlamentare cu următoarea propunere: principiul pe care l-am enunțat, de a avea persoane dacă se poate nepolitice în fruntea unor instituții nepolitice e un principiu corect. Anul trecut, această discuție a fost sinceră, dar puțin ipocrită pentru că dacă nu e vorba de PSD, atunci e bine să fie toți din același partid. Am fi preferat ca nominalizarea să fie făcută pentru o persoană nu din PNL. Domnul Hellvig îl cunoaștem și am lucrat foarte bine și crededem că e o persoane echilibrată . Nu ne vom opune, însă ne dorim să avem o dezbarere publică pe acest principiu și să stabilim dacă o putere politică aflată în poziția de a face nominalizări va acoperi toate funcțiile din toate instituțiile", a declarat Ponta, după ședința Biroului Politic Național al PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, joi, pe europarlamentarul PNL Eduard Hellvig pentru funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii, precizînd că a discutat în prealabil cu liderii partidelor parlamentare.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou