Alimentația din comunism, azi la mare căutare

Ziarul Atac, 8 noiembrie 2013, Ora 12:39

  • print
  • |
alimenta-ia-din-comunism-azi-la-mare-cautare-35705-1.jpg

Românii au fost foarte încântaţi să scape de salamul cu soia şi de pâinea neagră din comunism.

Dar lumea s-a săturat şi de importuri şi de produsele colorate frumos şi fără pată, iar moda alimentaţie pare să se fi întors în timp. Află cum şi din ce motive ne întoarcem în timp alimentaţia în ultimii ani.

Soia: aliment hulit pe vremuri, acum la mare căutare

Pe vremea comunismului salamul cu soia era motiv de amărăciune. Acum, lumea abia aşteaptă să consume pate de post din soia, ronţăim batoane proteice cu soia şi în loc de şniţele prăjim tot soia. Varietatea de produse alimentare pe bază de soia sau care conţin soia ca îngredient este incredibilă şi oamenii nu se mai satură de alimentul magic. Deşi există voci care vorbesc de soia modificată genetic şi efectele ei nocive, moda produselor care conţin acest ingredient este încă pe val.

Pâine de casă, cu cartofi şi pâine neagră

Pe vremea comunismului, pâinea neagră reprezenta calitatea inferioară, „mâncarea săracului" şi cea mai albă pâine la masă era un simbol al statutului social elevat. Acum, tot felul de studii ne-au convins să renunţăm la p'inea din făină albă, rea pentru organism şi să trecem pe pâine din făină integrală, pâine graham, cu tărâţe pentru că are fibre.

Citește continuarea în Unica

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou