Andreea Raicu recomanda: Masca de par cu ulei de brusture

Mirela Ene, 13 decembrie 2012, Ora 17:11

  • print
  • |
andreea-raicu-recomanda-masca-de-par-cu-ulei-de-brusture-28357-1.jpg

Uleiul de brusture este un tratament minune pentru regenerarea parului uscat, tern si devitalizat. Acest ulei ajuta si la cresterea firului de par si la vindecarea iritatiilor de la nivelul scalpului. Daca ai probleme, nu uita ca uleiul de brusture face miracole cu parul deteriorat.

Andreea Raicu ofera doua solutii pentru parul uscat si cel deterioarat prin folosirea mastilor cu ulei de brusture.

Ce este acela un brusture?

Afla ca brusturele este chiar acel ciulin, cu floare mov-violet, care creste pe campuri. Iata ca nu este o simpla planta salbatica, ci si o planta medicinala apreciata pentru proprietatile sale in ceea ce priveste tratatea anumitor afectiuni de sanatate. In aceeasi masura, brusturele este eficient si in cosmetica.

Hraneste parul si calmeaza scalpul folosind ulei de brusture!

Uleiul de brusture hraneste parul si calmeaza scalpul folosind ulei de brusture! Ulei se obtine prin combinarea radacinii de brusture cu anumite tipuri de uleiuri, cum ar fi uleiul de masline. Radacina de brusture contine o cantitate mare de nutrienti esentiali, dintre care enumaram vitamina A, C, B1, E si K, proteine, fier, potasiu, fosfor, acid folic, celuloza.

Despre uleiul de brusture se spune ca repara parul uscat si fragil, indeparteaza matreata si calmeaza iritatiile pielii capului, dar promoveaza si cresterea parului, prin imbunatatirea circulatiei de la nivelul scalpului. Unele persoane care se confrunta cu aceste probleme obisnuiesc sa adauge ulei de brusture in sampon si balsam.


Daca vrei sa incerci uleiul de brusture, il poti cumpara din orice plafar, iar pretul pleaca de la nu mai mult de 10 ron. Noi te ajutam cu doua masti de par cu ulei de brusture pe are le poti folosi ca sa-ti regenerezi parul si ca sa-l ajuti sa creasca mai repede!

1. Masca pentru cresterea parului.

Amesteca urmatoarele ingrediente: o lingura de gel de aloe vera si o lingura de ulei de brusture. Peste aceasta compozitie adauga cateva picaturi din urmatorul amestec: o lingurita de ulei de rozmarin, una de busuioc si una de levantica. Maseaza scalpul cu tratamentul obtinut si lasa-l sa actioneze asupra pielii si firului de par in jur de doua ore. Spala apoi parul cu sampon si clateste bine. Daca ai parul lung, fa o compozitie dubla, astfel incat sa o repartizezi egal pe tot parul.

2. Masca pentru par usca (vezi aici)

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou