Argila verde te scapă de acnee

Ziarul Atac, 29 aprilie 2013, Ora 10:45

  • print
  • |
argila-verde-te-scapa-de-acnee-30525-1.jpg

Argila verde te poate ajuta să slăbeşti uşor şi să ai un ten de invidiat! Nu trebuie decât să o bei timp de 24 de zile şi să o aplici ca mască de faţă măcar o dată pe săptămână. Conţine oligoelemente, săruri minerale, potasiu, oxid de calciu, fier, magneziu şi sodiu.

Este un medicament eficient în prevenirea şi tratarea ulcerului, are puterea de a normaliza metabolismul şi nu în ultimul rând este un bun detoxifiant.

Este foarte important să ştii cum să consumi acest medicament natural pentru ca rezultatele să fie cât mai bune. Proprietarul magazinului Poteca Verde ne-a atenţionat că trebuie să o consumăm proporţionat, echilibrat, pentru a nu genera alte probleme.
Astfel, în 200 g de apă pui o singură linguriţă de argilă pe care o laşi să se dizolve peste noapte. Dimineaţa se bea pe stomacul gol şi mare atenţie! Nu se amestecă decât cu o lingiriţă de lemn, nicidecum din inox, pentru că s-ar putea pierde din proprietăţi.

Oricine se confruntă cu acneea trebuie să folosească măştile cu argilă verde. Este tratamentul ideal pentru tratarea acestei afecţiuni cronice a pielii. Poate acţiona acolo unde depistează un dezechilibru, iar o mască cu acest lut cambrian este ideală pentru îndepărtarea celulelor moarte de la suprafaţa pielii dar şi pentru a asigura tenului nutrienţii necesari.

Pentru prepararea unei măşti cu argilă verde trebuie să foloseşti apa şi nu o vei lăsa să se usuce foarte mult după ce a fost aplicată pe ten. Dacă este îngheţată, aşa cum spun specialiştii, atunci nu va mai avea aceleaşi însuşiri. Argila superfină poate fi folosită şi ca mască pentru păr, pentru o mai multă strălucire şi sănătate a firului de păr.

Sursa: Unica

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou