Ce culori să porţi în funcţie de nuanţa tenului

Ziarul Atac, 1 iulie 2012, Ora 23:41

  • print
  • |
ce-culori-sa-porti-in-functie-de-nuanta-tenului-26800-1.jpg

Unul dintre cele mai importante, dar în acelaşi timp neglijate, criterii care stau la baza alegerii hainelor este nuanţa tenului. Multe reprezentante ale sexului frumos nu ţin cont de acest aspect, spun stiliştii, ceea ce face ca anumite piese vestimentare să nu le vină foarte bine. 

Chiar dacă alegi o haină cu o croială impecabila, nu subestima puterea culorilor! Află ce culori se poartă în această vară şi fă alegerea corectă, în funcţie de nuanţa tenului tău. 

Este bine să ştii, de asemenea, că nu există o regulă universal valabilă în ceea ce priveşte potrivirea culorilor hainelor cu nuanţa tenului. Totul ţine de stilul tău şi de echilibrul pe care reuşeşti să-l creezi jonglând cu nuanţele articolelor vestimentare. 


1. Ten palid, de porţelan 


Dacă te numeri printre milioanele de femei din întreaga lume care au tenul palid, de porţelan, este bine să alegi haine care nu te fac să pari şi mai palidă, cum ar fi albul sau ivoire. Vara aceasta, cele mai potrivite culori pentru tine sunt cele pastelate. Încearcă un roz deschis sau un albastru celest. O rochie de culoarea lavandei va arăta excelent pe o piele deschisă la culoare. 

Pentru o ţinută mai îndrăzneaţă, poţi alege şi culori mai închise, cum este movul prună sau albastrul marin. Evită să porţi culori terne, precum griul. 

 

2. Ten caramel, mediu 


Tenul mediu are o nuanţă caramel. Deoarece nuanţa pielii este cu un ton mai închis decât în cazul unui ten palid, poţi alege haine într-o multitudine de culori. Vara aceasta, poţi purta haine în culori precum bej, portocaliu, tangerine, caramel, maro, verde mentă şi galben canar. 

Stiliştii recomandă să te fereşti de tonurile deschise de albastru sau gri strălucitor. Dacă albastrul este culoarea ta preferată, atunci optează pentru accesorii albastre - curele sau brăţări.

 

3. Ten rozaliu 


Despre femeile cu ten rozaliu, trandafiriu, se spune că sunt elegante şi au ceva din aerul regal. Dacă îţi place descrierea şi vrei să exprimi şi tu rafinament, optează vara aceasta pentru articole vestimentare în culori puternice, care contrastează cu nuanţa pielii. 

Fuchsia, albastru electric, negru, roşu vişină şi purpuriu sunt doar câteva culori cu care poţi face senzaţie vara aceasta. Stiliştii recomandă să eviţi, pe cât posibil, nuanţele foarte deschise, care par că se contopesc cu pielea ta. Nu vrei să dai impresia că eşti goală. 


4. Ten măsliniu 


Femeiele cu ten măsliniu sunt considerate foarte sexy şi atrăgătoare, deoarece fie vara, fie iarnă, sunt mereu bronzate şi emană un aer exotic. Dacă ai tenul măsliniu, te poţi considera o norocoasă, pentru că ai la dispoziţie o gamă extinsă de culori, de la cele pastelate, la cele neon. 

Pentru sezonul cald de anul acesta, cel mai bine ţi se potrivesc culorile bej, tangerine, fuchsia, alb, negru, albastru marin, auriu, verde-maslină, verde neon, galben neon, tonuri calde de maro şi purpuriu. 

Ivoire poate fi o altă nuanţă care îţi pune în evidenţă culoarea tenului. O altă culoare super hot în această vară este verdele mentă. 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou