Cum a reuşit să devină mamă după 7 ani

Diana Ionescu, 29 ianuarie 2013, Ora 17:50

  • print
  • |
cum-a-reusit-sa-devina-mama-dupa-7-ani-29171-1.jpg

Louise Cheshire, 36 de ani, a fost disperată că nu putea să aibă copii, după 7 ani de încercări. Femeia a reuşit într-un final să nască o fetiţă după ce a apelat la hipnoză

Louise a suferit două pierderi de sarcină şi a decis să apeleze la hipnoterapie înainte de a concepe un copil alături de partenerul ei.
Femeia a povestit prin ce necaz a trecut, după ce şapte ani, timp în care a consultat cei mai buni ginecologi din Leicestershire, Anglia. Toţi specialiştii i-au transmis că analizele i-au indicat că ea nu are probleme, însă britanica a apelat la soluţia hipnoză, scrie Dailymail.co.uk.

"Hipnoza m-a ajutat să renunţ la fumat. Nu mă aşteptam să aibă efect după o şedinţă, mă face pozitivă şi calmă", a spus britanica.
Hipnoterapia induce o stare de bine. În timpul şedinţei, specialistul îţi sugerează idei prin care modul de viaţă se poate schimba reducând anxietatea şi promovând starea de bine.

Louise Cheshire a găsit într-un final liniştea, după ce era foarte îngrijorată de faptul că nu putea să aibă copii.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou