Cum ne hidratăm pielea în sezonul rece

Ziarul Atac, 15 octombrie 2012, Ora 00:16

  • print
  • |
cum-ne-hidratam-pielea-in-sezonul-rece-27734-1.jpg

Vremea mohorâtă cu vânturi şi ploi reci ne provoacă adesea probele de sănătate dacă nu avem grijă să scoatem la timp ţinutele groase, adecvate sezonului rece.

Însă, chiar dacă blugii şi puloverele iau locul hainelor lejere de vara, nu trebuie să neglijăm procesul de hidratare al pielii. Iată câte sfaturi demne de urmat pentru a vă pastra piele proaspătă, ca de bebeluş.

Alege gelul de duş adecvat
În timpul verii, gelurile de duş, cu arome fructate şi răcoritoare sunt foarte populare, dar trebuie să fi sigură că gelul tău actual nu îţi va usca pielea o dată cu vremea rece de toamnă. Este preferabil să găseşti un gel de duş care neagresiv, care să îţi ofere şi un pic de hidratare.

Foloseşte scruburi pe bază de ulei
Scruburile pe baze uleioase sunt perfecte pentru toamna şi iarna, deoarece în afară de obţinerea beneficiilor pe care ţi le da exfolierea, un bonus suplimentar sunt uleiurile hidratante care îţi hrănesc pielea şi o lasa catifelată şi gata să inrunte vremea rea. Iarcand vine vorba de scruburi uleioase, alegerile sunt infinite! Poţi găsi de la varinate solide, până la lichide.

Nu sări peste paşii de hidratare zilnică ai pielii
Dacă vrei să îţi păstrezi pielea frumoasă şi nu uscată şi solzoasa, trebuie să îţi hidratezi epiderma zi cu zi. Cel mai bun moment pentru a aplica loţiunea ta hidratanta de corp este chiar după ce ai ieşit de la duş sau din cadă. Cremele hidratante aplicate imediat după baie, „sigilează" apa absorbită de piele.

Continuă să îţi exfoliezi şi hidratezi picioarele
Picioarele tale vor fi „blocate" în interiorul cizmelor, botinelor, pantofilor pentru câteva luni de zile însă dacă continui să ai grijă de ele, să le exfoliezi şi hidratezi în mod regulat, nu vei avea nici o problemă să sări înapoi în sandalutele tale sexoase atunci când va veni iar căldura. În plus, picioarele îngrijite te fac s aţe simţi bine, aşa ca tine piatra ponce şi o cremă pentru călcâie la îndemână în baie.

Răsfaţă-te cu o cremă de mâini nouă
Mâinile tale sunt destul de stresate de apă cu detergenţi şi produse de curăţat în mod regulat, aşa că ai nevoie să aplici o cremă hidratantă mai frecvent pe mâini decât pe estul corpului. De aceea este atât de important de a avea o cremă de mâini, chiar dacă e vorba de un recipient minuscul în geanta ta. Chiar dacă eşti la serviciu sau în oraş şi trebuie să te speli pe mâini, vei avea parte crema ta şi vremea urâtă şi săpunul nu te vor mai împiedica să ai nişte mâini frumoase şi îngrijite.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou