Cum poţi combate retenţia de lichide, pentru a slăbi rapid

Diana Ionescu, 30 ianuarie 2013, Ora 23:22

  • print
  • |
cum-poti-combate-retentia-de-lichide-pentru-a-slabi-rapid-29201-1.jpg

Cu toţii ştim că este bine să consumăm zilnic peste doi litri de lichide deoarece hidratarea este deosebit de importantă pentru echilibrul organismului nostru, dar puţini dintre noi respectă această regulă.

Una din principalele probleme de sănătate care apar ca urmare a dezechilibrului între lichidele pe care le absorbim şi cele pe care le pierdem este retenţia de apă. Aceasta afectează întreaga siluetă, generând o senzaţie de disconfort, greutate şi umflare.

Retenţia de apă poate fi cauzată de o microcirculaţie deficitară ce conduce la acumularea excesivă de apă în organism, sau poate sugera existenţa unei probleme renale sau cardiace.

Înainte de a apela la medicamente pentru a combate retenţia de apă, este o idee bună să încercăm o cură de banane. Acestea conţin mult potasiu, un mineral esenţial pentru organism, care menţine echilibrul acido-bazic al fluidelor din corp, sporeşte diureza şi intervine în procesul de eliminare a sodiului. Potasiul ajută în foarte mare măsură şi la buna funcţionare a glandelor suprarenale şi la eliminarea rezidurilor organice, asigurând echilibrul apei în organism.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou