Cum să-mi măresc sânii în mod natural?

Ziarul Atac, 17 iunie 2012, Ora 20:52

  • print
  • |
cum-sa-mi-maresc-sanii-in-mod-natural-26530-1.jpg

Cine nu-şi doreşte sâni frumoşi, fermi şi mari fără a apela la operaţiile de mărire a sânilor?

Ei bine, avem veşti bune: acest lucru este posibil, dacă avem răbdare şi apelăm la ajutorul plantelor naturale.

Aspectul bustului poate fi îmbunătăţit prin diverse metode, fără a recurge la suferinţă.

Uleiul din germeni de grâu are o acţiune similară estrogenilor ( hormonilor feminini )dacă îl aplici pe sâni, zilnic, timp de 3 săptămâni, masând zona sânilor, cu blândeţe, timp de 10 minute. Sânii tăi vor fi mai fermi şi mai tonifiaţi, fără prea mari eforturi.

Tinctura de mărar şi uleiul de mărar sunt şi ele o metodă bună de a ne tonifia sânii. Ca şi în cazul uleiului din germeni de grâu, el se aplică în acelaşi mod şi poate fi achiziţionat din orice magazin Plafar. Sânii îşi vor recăpăta fermitatea şi vor creşte în dimensiuni, în timp.

Tinctura se consumă de trei ori pe zi, înainte de masă ( o linguriţă este suficientă) timp de trei săptămâni. Fă pauză o săptămână şi apoi reia tratamentul. În mai puţin de două luni, ar trebui să observi rezultatele.

 

Cremele din farmacii pe bază de plante, au şi ele puterea de a contura şi tonifia sânii în mod natural.

 

Poziţia spatelui este un aspect important pentru fermitatea sânilor.

Menţine spatele drept, umerii traşi înapoi şi abdomenul încordat, pentru a oferi sânilor susţinerea de care au nevoie.

Masarea lor, zilnică, cu mişcări uşoare şi lente, ajută pielea să-şi menţină elasticitatea, stimulând circulaţia sanguină, care contribuie în mod direct la redobândirea fermităţii sânilor.

Medicii ne recomandă să avem grijă de sânii noştri şi atunci când suntem sub duş, alternând jeturile de apă caldă cu cele de apă rece, la finalul fiecărui duş.

 

Felul în care dormi este şi el relevant pentru fermitatea bustului. Evită pe cât poţi să dormi pe burtă şi încearcă să te obişnuieşti să dormi pe spate sau într-o parte.

 

Exerciţiile sunt necesare dacă vrem să ne bucurăm de un bust tonifiat şi obraznic! Dacă nu ai timp să mergi la sală, poţi practica un exerciţiu foarte simplu şi rapid. Prinde ambele capete ale uni prosop şi întinde braţele în lateral, în aşa fel încât prosopul să fie perfect drept şi paralel cu spatele. Trage umerii cât mai în spate pentru a ajuta muşchii pectorali să-si regăsească tonusul şi să susţină sânii mai bine.

Repetă exerciţiul de două ori pe săptămână şi vei putea observa cum sânii tăi îşi vor recăpăta tonusul, fermitatea şi frumuseţea.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou