Dulceaţă cu lapte de vanilie sau afrodisiac moţesc, vândute pe internet

Florentina Șerbănescu, 12 aprilie 2014, Ora 13:08

  • print
  • |
dulceata-cu-lapte-de-vanilie-sau-afrodisiac-motesc-vandute-pe-internet-39415-1.jpg

Dulceaţă de lapte cu vanilie, dulceaţă de ardei iute, zacuscă de păstrăv de râu sau afrodisiac moţesc. Sunt doar câteva dintre bunătăţile tradiţionale pe care le puteţi degusta fără a mai fi nevoie de un drum tocmai până în Apuseni.

Soluţia e la un click distanţă după ce proprietara unei pensiuni din Arieşeni, judeţul Alba, şi-a făcut un site de prezentare şi vânzare a produselor pe care chiar ea le pregăteşte.Ideea promovării pe internet a produselor i-a venit Cristinei Nicola dupa ce toţi turiştii care i-au trecut pragul au apreciat bunăţile pregătite de ea. Fiecare dintre ei îşi dorea să ducă câte o bucăţică şi celor de acasă. Lucru posibil acum, aşa că doritorii pot alege din peste 50 de sortimente de produse.

Şi bauturile îşi au locul lor. Sucurile naturale de afine şi merişoare sau ţuica aromată au mare trecere. Preţurile sunt accesibile. Un borcan de compot poate fi cumparat cu 5 până la 8 lei, unul de dulceaţă 12 lei, în timp ce pentru muraturi sau conserve cu carne preţul este de 20 pâna la 35 lei. O sticla de suc natural de afină sau merişoare costă 4 lei, iar un litru de merişorată sau afinată 40 de lei. Pentru celebrul afrodisiac moţesc, din ţuică, miere şi nuci, clienţii vor plăti 60 lei pe litru.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou