Fă-ți manichiura perfectă într-un timp record

Ziarul Atac, 30 septembrie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
fa-i-manichiura-perfecta-intr-un-timp-record-34532-1.jpg

Învaţă să-ţi îngrijeşti cât mai bine unghiile, foloseşte nuanţele tari ca să fii în tendinţe şi nu uita de tratamentele naturale care îţi vor face unghiile mai netede şi mai rezistente.

Cum îngrijeşti corect unghiile


O dată sau de două ori pe săptămână, unghiile trebuie curăţate şi scurtate, dându-li-se totodată forma dorită. Tratamentele naturale, aplicate cu regularitate au rolul de a da mai multă rezistenţă şi strălucire. Pune într-un bol cu apă călduţă o linguriţă de ulei de măsline şi ţine-ţi unghiile câteva minute în acest amestec.

Pentru a-şi recăpăta strălucirea naturală, unghiile trebuie şterse cu suc proaspăt de lămâie. Tot acum îţi poţi curăţa foarte bine unghiile, cu ajutorul unei perii speciale, pe care s-o înmoi într-un amestec format din săpun lichid şi apă călduţă. Împinge apoi cuticulele spre baza unghiei, cu un beţişor special şi foloseşte o pilă moale pentru netezirea colţurilor.


Mai multă protecţie şi un plus de rezistenţă


Aplicată direct, oja afectează sănătatea unghiei. Foloseşte mereu o bază protectoare cu vitamine şi ai grijă ca şi în componenţa ojei să existe minerale sau vitamine.
Dacă unghiile sunt foarte fragile şi se exfoliază mai uşor decât de obicei, înseamnă că e cazul să foloseşti un tratament special care să hrănească şi să întărească unghia şi să ajute la o creştere mai rapidă. Foarte eficient în acest sens este uleiul de măsline combinat cu câteva pică-turi de ulei esenţial.
Sau mai poţi combina crema de mâini cu puţin ulei de migdale şi s-o foloseşti sub această formă de câteva ori pe zi, masând bine unghiile.

Nuanţele tari, la mare căutare


Poartă tot sezonul nuanţe închise sau puternice, pentru că îţi vor da un plus de rafinament şi îţi vor completa cu succes machiajul.
Poţi alege variaţiile de roşu, de la cele cu intensitate medie până la cele mai închise, nuanţele de maro, violet şi mov sau chiar negrul. Atenţie însă, aceste nuanţe trebuie purtate numai pe unghii scurte şi rotunjite, deoarece unghiilor lungi le dau un aspect ieftin şi demodat.

Vrei ca lacul să se usuce mai repede?


Nu mai agita mâinile prin aer, pentru că acest gest prelungeşte durata de uscare; stai câteva minute liniştită şi vei vedea că oja se usucă mult mai repede astfel. Şi, atenţie, numai după ce primul strat s-a uscat complet, îl poţi aplica şi pe al doilea.
Sursa: Unica

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou