Leacul pentru cancer: Tratamentul personalizat

Ziarul Atac, 29 ianuarie 2013, Ora 12:34

  • print
  • |
leacul-pentru-cancer-tratamentul-personalizat-29161-1.jpg

Cercetătorii plănuiesc să creeze tratamente personalizate pentru bolnavii de cancer, prin decodarea ADN-ului tumorilor maligne ale fiecărui pacient în parte.

Speranța de viață a bolnavilor de cancer va crește simțitor în următorii zece ani, spun oamenii de știință care lucrează la tratamente personalizate pentru persoanele care suferă de această afecțiune, scrie Daily Mail.

Oamenii de știință britanici cred că în cel mult zece ani vor putea decoda ADN-ul prezent în tumorile fiecărui pacient, ceea ce le va permite medicilor să le administreze tratamente personalizate.

Acest procedeu le va permite pacienților aflați în stadiu terminal să trăiască mai bine de zece ani, cu o stare de sănătate excelentă.

"Cancerul apare de multe ori în cazul unor persoane în vârstă. Dacă reușim să-i ținem în viață suficient de mult timp încât să moară din alte cauze, atunci înseamnă că vom transforma cancerul într-o boală cronică", a explicat unul dintre cercetătorii implicați în proiect.

sursa: Realitatea.net

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou