Lupţi pentru un păr sănătos? 5 lucruri de evitat

Ziarul Atac, 31 iulie 2012, Ora 12:42

  • print
  • |
lupti-pentru-un-par-sanatos-5-lucruri-de-evitat-27238-1.jpg

1. STRESUL
Pe lângă tratarea chimică, acesta este unul din factorii principali ai degradării părului. La femeile stresate şi obosite, părul începe prin a-şi pierde vigoarea şi luciul, se subţiază şi cade.

2. PERMANENTUL
E o metodă sigură de a-ţi distruge părul. Dacă totuşi nu poţi renunţa la ea, pentru că nu-ţi suporţi părul drept, sfătuieşte-te cu stilistul pentru a vedea la cât timp este indicat să apelezi la acest procedeu. În nici un caz să nu-ţi refaci permanentul la fiecare trei luni, e prea des!

3. TAPATUL
Prin tapare, părul se încâlceşte şi se rupe. Femeile care folosesc această metodă o viaţă întreagă, combinată cu fixativul în exces, pot constata la 60 de ani că au rămas cu jumătate din părul pe care-l aveau în tinereţe.

4. ONDULATORUL ŞI PLACA DE ÎNTINS PĂRUL
Nu sunt indicate şi ar trebui folosite doar ocazional, la evenimente deosebite, şi după aplicarea unor produse de protecţie. În cazul în care treceţi peste aceste indicaţii şi achiziţionaţi astfel de instrumente pentru a le folosi acasă, ţineţi cont măcar de următoarele sfaturi înainte de a le cumpăra: să fie ionice şi fabricate din porţelan sau ceramică, nu din metal.

5. FOARFECA DE FILAT
Acest instrument ar trebui folosit foarte rar, la anumite tunsori scurte (ca să dea volum sau să ia din volum) şi numai la vârfuri. Utilizată cum nu trebuie, foarfeca de filat duce la o tocire rapidă a părului, iar pe un păr lung sau pe unul foarte subţire este total contraindicată.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou