Mască de înfrumuseţare pentru mâini îngrijite

Mirela Ene, 2 februarie 2013, Ora 12:41

  • print
  • |
masca-de-infrumusetare-pentru-maini-ingrijite-29256-1.jpg

Mască pentru mâini cu cartofi

Ai nevoie de 2-3 cartofi pe care să-i pui la fiert. După ce sunt fierţi, îi pisezi, îi amesteci şi adaugi lapte, până se formează o pastă. Aplici pasta caldă pe mâini şi aştepţi până simţi că s-a răcit de tot. Acum e momentul să clăteşti şi să foloseşti crema ta preferată, pentru hidratare.
Se spune că mâinile sunt cartea de vizită a oricărei persoane, aşa că ar trebui să primească constant o îngrijire corespunzătoare.

Măştile pentru mâini sunt o soluţie accesibilă şi eficientă, prin care le poţi acorda răsfăţul meritat. Le foloseşti atât de mult, încât este absolut necesar să le oferi drept recompensă un tratament regal, care să le menţină fine şi delicate, indiferent de expunerea la care sunt supuse.

Pe lângă crema hidratantă, pe care îţi recomand să o foloseşti zilnic şi să o păstrezi la îndemână, iată câteva măşti pentru mâini care fac adevărate minuni:

Mască pentru mâini cu ulei de măsline

Uleiul de măsline este extrem de bun pentru hidratare, de aceea nu trebuie să-ţi lipsească din casă. Îl poţi folosi pentru corp, pentru păr şi, bineînţeles, pentru mâini. Aplică uleiul de măsline pe mâini. Foloseşte nişte mănuşi de bumbac şi lasă-l să acţioneze pe timpul nopţii. Dimineaţa, vei constata că mâinile tale au o textură catifelată. Nu uita să aplici o cremă hidratantă, pentru a le menţine aspectul pe parcursul zilei.

Mască pentru mâini cu fulgi de ovăz

Notează-ţi următoarele ingrediente: 3 linguri de fulgi de ovăz, 1 lingura ulei de măsline, 1 lingura lapte, 1 lingura miere. Acum eşti pregătită de propriul spa pentru mâini, chiar la tine acasă. Mixează ingredientele menţionate, aplica masca şi pune-ţi o pereche de mănuşi din bumbac. Aşteaptă 30-60 minute, iar apoi clăteşte cu apă călduţă. Vei fi încântată de rezultat!

Mască pentru mâini cu ou

Ai nevoie de un gălbenuş de ou, 1 lingura de miere şi o linguriţă de faină. Amestecă toate ingredientele, aplica masca pe mâini şi pune-ţi mănuşile din bumbac. După aproximativ 30-60 minute ,clăteşte cu apă călduţă şi aplică o cremă hidratantă.

Recomandări pentru îngrijirea mâinilor

*Încearcă, pe cât posibil, să porţi o pereche de mănuşi când speli vasele. Detergentul poate dăuna pielii tale şi o usucă foarte tare
*Usucă-ţi bine mâinile după fiecare spălare
*Aplica măcar de două ori pe zi o cremă hidratantă pentru mâini
*Exfoliază pielea mâinilor o dată pe săptămână. Încearcă o exfoliere cu mălai aplicat în gelul de dus sau o combinaţie de cafea şi miere. Vei scăpa astfel de pielea moartă şi vei ajuta cremă şi masca să intre mult mai bine în piele
*Aplica oricare din măştile de mai sus de 3 ori pe săptămână, noaptea, înainte de culcare. Dimineaţa, mâinile tale vor fi la fel de fine ca pielea unui bebeluş.

Mâinile vorbesc despre tine şi despre stilul tău de viaţă, aşa că îngrijirea lor trebuie să devină un obicei. Foloseşte măşti pentru mâini chiar la tine acasă şi încearcă să le menţii într-o stare plăcută la atingere şi la vedere. Peste ani şi ani, când vârsta îşi va spune cuvântul, însă mâinile tale nu o vor arăta, îţi vei mulţumi singură că ai luat această decizie.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:37
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou