Rodia ţine cancerul la distanţă
Mirela Ene, 10 aprilie 2013, Ora 10:37
- |
- Tweet
Dacă te afli printre cei care încă nu au mâncat niciodată rodii, te invităm să încerci, vei avea doar de câştigat.
Iată beneficiile consumului de rodii:
Previne cancerul - consumul regulat de rodiiajutăla reducerea şi blocarea creşterii celulelor canceroase şi a tumorilor în organism. Mai exact, forţează celulele canceroase să se autodistrugă.
Protejează şi curăţă arterele - creşte nivelul de oxid nitric, care ţine arterele suple şi flexibile.
Ajută digestia - sucul de rodii este un remediu natural pentru diaree, dizenterie şi multe alte probleme digestive.
Conţinut ridicat de antioxidanţi - antioxidanţii luptă împotriva radicalilor liberi, menţinându-ne organismul tânăr şi sănătos.
Îngrijire neonatală - a fost dovedit că sucul de rodii consumat de către femeile gravide ajută la protejarea creierului nou-născutului.
Diluează sângele - sucul de rodii ajută la buna circulaţiea sângelui, acesta ajungând mai uşor la inimă, creier, şi la restul corpului.
Protejează cartilajele - contribuie la prevenirea deteriorării cartilajelor, reducând implicit riscul de apariţie al osteoartritei.
Anti-inflamator - sucul de rodiiare proprietăţi care ajută la tratarea artritei. Poate vindeca, de asemenea tusea sau durerileîn gât.
Reduce colesterolul - 220 ml de suc de rodii consumat zilnicajută la scăderea tensiunii arteriale şi reducerea colesterolului rău.
Vindecă anemia - cu un conţinut ridicat de fier, sucul de rodii este un remediu foarte eficient pentru anemie, deoarece creşte nivelulhemoglobinei.