Rodia ţine cancerul la distanţă

Mirela Ene, 10 aprilie 2013, Ora 10:37

  • print
  • |
rodia-tine-cancerul-la-distanta-30068-1.jpg

Dacă te afli printre cei care încă nu au mâncat niciodată rodii, te invităm să încerci, vei avea doar de câştigat.

Iată beneficiile consumului de rodii:

Previne cancerul - consumul regulat de rodiiajutăla reducerea şi blocarea creşterii celulelor canceroase şi a tumorilor în organism. Mai exact, forţează celulele canceroase să se autodistrugă.

Protejează şi curăţă arterele - creşte nivelul de oxid nitric, care ţine arterele suple şi flexibile.

Ajută digestia - sucul de rodii este un remediu natural pentru diaree, dizenterie şi multe alte probleme digestive.

Conţinut ridicat de antioxidanţi - antioxidanţii luptă împotriva radicalilor liberi, menţinându-ne organismul tânăr şi sănătos.

Îngrijire neonatală - a fost dovedit că sucul de rodii consumat de către femeile gravide ajută la protejarea creierului nou-născutului.

Diluează sângele - sucul de rodii ajută la buna circulaţiea sângelui, acesta ajungând mai uşor la inimă, creier, şi la restul corpului.

Protejează cartilajele - contribuie la prevenirea deteriorării cartilajelor, reducând implicit riscul de apariţie al osteoartritei.

Anti-inflamator - sucul de rodiiare proprietăţi care ajută la tratarea artritei. Poate vindeca, de asemenea tusea sau durerileîn gât.

Reduce colesterolul - 220 ml de suc de rodii consumat zilnicajută la scăderea tensiunii arteriale şi reducerea colesterolului rău.

Vindecă anemia - cu un conţinut ridicat de fier, sucul de rodii este un remediu foarte eficient pentru anemie, deoarece creşte nivelulhemoglobinei.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:49
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou