Secretul Ioanei Ghinghină pentru o siluetă de vis

Ziarul Atac, 15 iulie 2012, Ora 22:48

  • print
  • |
secretul-ioanei-ghinghina-pentru-o-silueta-de-vis-27024-1.jpg

Ioana Ginghină a mărturisit că în această perioadă urmează dieta sa preferată, cea cu pepene roşu. Deoarece este fructul ei preferat, vedeta este hotărâtă ca timp de 10 zile să mănânce pe săturate miez de pepene şi să slăbească astfel câteva kilograme bune.

"În fiecare an pe vreamea asta ţin o cură de 10 zile de pepene roşu, aşa că m-am gândit cu această ocazie să vă spun şi vouă de aceasta cură simplă şi sănătoasă pentru ten şi rinichi. Mie nu îmi este greu să o ţin, pentru că iubesc acest fruct, singura problemă ar fi drumurile dese la toaletă.

Nu vă gândiţi că o să slabiţi prea mult, pepenele este un fruct dulce, cu mult zahăr, deci dacă veţi mânca mult, aşa ca mine, nu veţi slăbi spectaculos. Cine vrea şi să slăbească, atunci să mănânce maxim 2 kg de miez de pepene. Eu însă voi mânca pe săturate pepene roşu, timp de 10 zile", a scris Ioana Ginghină pe blogul sau.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou