Slăbeşte cu Carmen Brumă!

Teodora Dumitru, 17 iunie 2012, Ora 22:51

  • print
  • |
slabeste-cu-carmen-bruma-26548-1.jpg

Stilul de viaţă sănătos este reprezentativ pentru Carmen Brumă. Programul propus de vedetă celor care vor să slăbească apare în cartea sa, "3 S - SĂNĂTOASĂ, SUPLĂ, SĂTULĂ". Cheia către reuşită o reprezintă combinaţia dintre sport, hidratare şi o alimentaţie sănătoasă. Cu 30 de minute dedicate sportului în fiecare zi, şansele de a obţine forma fizică dorită sunt garantate.

Prezentatoarea tv consideră că o piele corect îngrijită este esenţială. Nici aici nu se dezice de produsele cosmetice naturale. "Fac un peeling cu produse dermato-cosmetice sau cu sare amestecată cu cremă de corp şi am grijă să am cremă de faţă şi corp cu factor de protecţie mare, 40 pentru faţă şi 20 pentru corp. Pentru îngrijire folosesc o combinaţie de ulei de măsline, argan şi nucă", a spus Carmen Brumă pentru Perfecte.ro.

Întrebată despre o eventuală sarcină, iubita lui Mircea Badea nu se teme că s-ar putea îngrăşa, ci doar de educaţia pe care ar trebui să i-o ofere micuţului "Nu mi-e teamă de îngrăşat, e ultima mea problemă. Cu asta mă descurc, am experienţă. Mă preocupă dacă va fi sănătos, ce fac dacă se îmbolnăveşte, ce îl învăţ eu despre lumea asta şi cum să se descurce în ea... şi altele", a mai declarat aceasta.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou