Top zece alimente care te scapă de boli

Mirela Ene, 2 decembrie 2012, Ora 21:02

  • print
  • |
top-zece-alimente-care-te-scapa-de-boli-28175-1.jpg

În loc să alergi la farmacie când te doare ceva, mai gândeşte-te o dată. Remediul îl poţi găsi chiar în bucătăria ta ceea ce face ca drumul să fie mult mai scurt. Iată o listă cu zece alimente care tratează cu succes diferite afecţiuni.

Somonul. Poate cea mai lăudată carne de peşte. Carnea de somon este bogată în omega-3 şi ajută la prevenirea bolilor de inimă. Mai mult decât atât, el s-a dovedit a fi foarte eficient şi în tratarea durerilor de articulaţii.

Cireşele. Nu ştii ce să mănânci după ce ai venit de la sala de antrenament? Răspunsul vine foarte rapid: cireşe! Aceste micuţe minuni au proprietăţi anti-inflamatorii şi conţin foarte mulţi antioxidanţi. Astfel, ele reuşesc să calmeze şi cele mai agasante spasme musculare.

Uleiul de măsline. Poate fi folosit în numeroase modalităţi, dar cel mai eficient este în starea lui naturală, adăugat în salată sau deasupra legumelor. Uleiul de măsline are proprietatea de a trata inflamaţiile.

Ghimbirul. Nu putem să-l lăsăm nici pe el deoparte. Dacă până acum ştiam despre el că tratează răcelile şi durerile de stomac, recent s-a descoperit că ghimbirul este un aliat bun şi în lupta contra febrei musculare.

Usturoiul. Te-au durut vreodată dinţii de ai simţit că înnebuneşti? Dacă da, data viitoare când mai ai astfel de dureri, foloseşte un căţel de usturoi curăţat şi tăiat pe jumătate pentru a masa locul afectat.

Citeşte mai mult pe zeceintop.ro.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou