Trucuri pentru buze senzuale

Ziarul Atac, 7 octombrie 2012, Ora 23:30

  • print
  • |
trucuri-pentru-buze-senzuale-27705-1.jpg

Cu toatele visăm la nişte buze mai pline şi mai senzuale, însă, dacă mama natură nu ne-a înzestrat cu un contur perfect, nu trebuie neaparat să apelăm la chirurgia estetica pentru injectarea unor substanţe nocive.

Problema poate fi rezolvată cu ajutorul unor trucuri la îndemâna oricărei femei. Important este să le învăţăm şi să le aplicăm mereu.

Cel mai important pas pentru nişte buze senzuale, îl reprezintă exfolierea

Şi buzele ca şi pielea, au nevoie de îndepărtarea celulelor moarte. Foloseşte o pensulă moale (periuţă de dinţi mai moale) şi un scrub pe care ţi-l poţi prepara din zahăr brun şi ulei de măsline. Amestecă două linguriţe de zahăr şi jumătate de linguriţă de ulei de măsline. Pasta obţinută se aplică pe buze şi se masează uşor. După exfoliere, hidratează cu un balsam hrănitor.

Un alt truc, pentru a le avea mereu catifelate, este să le ungi, seara, înainte de culcare, cu puţină miere de albine. Mierea este cunoscută pentru proprietăţile hidratante şi vindecătoare. Astfel, nu vei mai avea buze uscate şi crăpate.

Culorile potrivite
Dacă ai buze subţiri, este foarte important să îţi alegi cu grijă culoarea rujului. Renunţă la culorile închise, care nu fac altceva decât să-ţi subţieze buzele şi să la îmbătrânească. Poţi crea impresia unor buze mai mari dacă alegi culori deschise ale rujului, cum ar fi tonurile de roz, piersică sau bej. Şi glosurile sunt foarte potrivite, însă să fie unele colorate şi nu incolore.

Dă volum cu ajutorul luminii
Un alt truc foarte bun este să-ţi aplici, înainte de ruj, în centru buzei superioare, pe arcul lui cupidon, un iluminator. Dacă îţi accentuezi acel punct cu iluminatorul vei crea volum pentru buza superioară. Un ultim pas, după aplicarea rujului, este glosul. În centrul buzei inferioare, un glos deschis la culoare îţi va mări buza. De asemenea, poţi pune prin tapotare, tot pe centrul buzei, puţin fard auriu. Particulele de lumină conţinute de glos şi de fardul auriu îţi vor mări buzele.

Cosmetice speciale
O altă metodă de mărire a buzelor este să foloseşti produse cosmetice care conţin diverse substanţe iuţi, cum ar fi piperul sau ardeiul iute care vascularizează puternic buzele şi le colorează în mod natural. Efectul acestor rujuri poate dura câteva ore şi nu sunt dăunătoare pentru organism. Singurul inconvenient este că te ustură atunci când le aplici.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:31
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou