Adda a fost umilită de CRBL! Cântăreața îi aduce acuzații grave artistului

Anca Bratu, 1 decembrie 2022, Ora 13:28

  • print
  • |
adda-a-fost-umilita-de-crbl-47048-1.jpeg

Adda și CRBL au fost invitați la mai multe emisiuni, dar lucrurile nu au decurs așa cum au sperat. Arista a povestit că a fost umilită de colegul de breaslă și că a izbucnit în lacrimi. 

Fosta concurentă de la Asia Express, Adda, a povestit că CRBL trebuia să cânte cu ea în mai multe emisiuni și că nu a avut o atitudine corespunzătoare. Artista a mărturisit că fostul membru din trupa Simplu s-a comportat urât cu ea de mai multe ori și că i-a fost greu să treacă peste aceste umilințe. Artista a povestit că a fost amenințată de CRBL și că a izbucnit în plâns.

M-a sunat CRBL și mi-a spus că nu este posibil să am eu două momente (n.r. într-o emisiune). Să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal. Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot. La un post de radio, când mă pregăteam să intru pe scenă din nou, am dat nas în nas cu CRBL. Mi-a spus că nu voi urca pe scenă cu el, pentru că nu am fost la toate repetițiile. Mi-a spus că mi-a lăsat vocea pe piesă și în momentul în care va intra refrenul o să apară o poză cu mine, deci nu mai era nevoie să urc. Am simțit că îmi pică cerul în cap, îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime", a povestit Adda, notează wowbiz.ro.

Adda a mai povestit că CRBL a sunat-o și, și-a cerut scuze după trei ani. Artista a declarat că nimeni nu i-a luat apărarea la momentul respectiv și că a fost foarte afectată de acest scandal. Cu toate astea, ea l-a iertat. 

Adda s-a mai confruntat și cu o boală gravă, anxietate, durere, frică și neputință. Mai mult, ea a povestit că este bântuită de fantome și că aude voci din alte lumi. 

„Într-o noapte am auzit zgomote în casă, zgomote pe care le auzeam de mult timp, de ani întregi, dar care se intensificau în momentul în care mă opream din investigații. Alexuțu dormea în dreapta mea, am început să mă rog și să îmi fac cruce, apoi a trosnit puternic geamul", a povestit Adda pe Instagram. Cu toate astea, artista a reușit să afle ce se întâmplă cu ea cu ajutorul unui parapsiholog.

„Adda, tu trebuie să accepți că ești specială și că simți energii și entități... Am aflat că sunt bântuită de spirite", a mai povestit artista.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou