Anamaria Prodan spune că Laurențiu Reghecampf i-a golit conturile. "Toți banii au fost transferați la femei ușoare"

Anca Bratu, 29 noiembrie 2022, Ora 16:31

  • print
  • |
anamaria-prodan-laurentiu-reghecampf-conturi-bani-47032-1.jpg

Anamaria Prodan a început să plângă în timp ce vorbea despre trădarea fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf. 

Invitată în emisiunea La Oglindă a lui Mihai Ghiță, Anamaria Prodan a vorbit despre separarea de cel cu care a format o familie ani de zile, fiind foarte sinceră și deschizându-și sufletul, așa cum nu a mai făcut până acum. Fosta soție a lui Reghecampf a mărturisit cu lacrimi în ochi că l-a iertat pe tatăl fiului ei, însă nu poate trece peste trădarea de a-i lua banii câștigați din resurse proprii.

Impresara a declarat că toată viața și-a dedicat-o familiei, astfel că nu s-a gândit vreodată că Reghecampf ar putea să o trădeze sau să o lase pentru o altă femeie. 

"Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf, fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui Reghecampf. L-am iertat de foarte multă vreme. Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu să ne lase pe drumuri, poate să ne fure toată munca de o viață, adică, am avut atât de multă incredere în Laurențiu Reghecampf încât nu am verificat de 17 ani conturile din bancă. Erau goale. Toți banii erau transferați către femei ușoare", a declarat Anamaria Prodan, conform Kanal D. 

Mai mult, fosta soție a antrenorului a fost de acord cu declarația lui, în care spunea că viața alături de ea a fost una grea, pentru că nu putea să ia decizii de unul singur. Anamaria a declarat că ea este cea care l-a învățat pe fostul ei partener de viață să fie un bărbat adevărat. 

"L-am învățat pe soțul meu, tot ce era frumos să știe un bărbat adevărat. Sunt femei care te ridică și femei care te coboară. (...) Soțul meu a spus, la un moment dat, că i-a fost foarte greu să trăiască o viață lângă mine, că eu hotăram, eu făceam...este adevărat!", a mai spus Anamaria Prodan.

La aproape 50 de ani și cu multe lecții de viață dureroase învățate, impresara vrea să-și schimbe radical viața. Pentru că se consideră puternică, Anamaria știe că o să poată să se reconstruiască.

"Abia acum la 50 de ani, mi-am promis mie că o să trăiesc pentru mine. Astăzi bărbații, mă uit la ei și îmi pare rău că s-au născut bărbați, i se uită după femei ușoare, femei cu care pot face nenorociri... Ăsta nu este un drum care poate duce la ceva bun. Nu ai cum să stai o viață în discotecă, n-ai cum să cheltui banii pe care îi ai sau pe care-i faci, o viață la cazinou", a mai mărturisit vedeta.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou