Andra a sabotat-o pe Raluka! Cele două cântărețe sunt la cuțite!

Anca Bratu, 5 decembrie 2022, Ora 13:38

  • print
  • |
andra-a-sabotat-o-pe-raluka-cele-doua-cantarete-sunt-la-cutite-47073-1.jpg

Andra, una dintre cele mai populare și îndrăgite artiste din România, a intrat în conflict cu o colegă de breaslă, respectiv Raluka. Cele două cântărețe s-au certat din cauza unui bărbat, deși una este căsătorită, iar cealaltă are o relație stabilă. Dar iată care este motivul pentru care cele două au intrat în război.

Andra este una dintre cântărețele de top de la noi, iar evenimentele curg pentru ea, fiind solicitată la concerte, nunți sau evenimente private. Cancan.ro scrie că soția lui Cătălin Măruță a intrat în conflict cu Raluka, o altă solistă populară de la noi. Ba chiar ar fi și sabotat-o. Motivul ar fi un bărbat.

Raluka face parte dintr-un proiect muzical, Balkanic, de mai bine de trei ani, timp în care a avut o mulțime de concerte. Recent însă ar fi fost invitată la o nuntă, dar s-a lovit de situația de a nu avea chitarist. A apelat astfel la Ștefan Postoronca. Chitaristul a acceptat, însă a precizat că în aceeași zi mai are un eveniment și cu Andra, altă artistă care colaborează cu Balkanic. Potrivit Cancan, Andra s-ar fi simțit jignită atunci când a aflat că Ștefan Postoronca va merge după evenimentul ei la un alt eveniment alături de Raluka. Astfel l-ar fi ținut pe chitarist peste program. Din acest motiv Ștefan n-a mai ajuns și la nunta la care cânta Raluca. Soția lui Cătălin Măruță i-ar fi reproșat lui Ștefan că vrea să o „traducă" profesional cu Raluka. În tot acest timp, Raluka a găsit o soluție și a folosit laptopul pentru a ține locul chitaristului. 

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. Aceștia s-au căsătorit în urmă cu 14 ani și au împreună doi copii, pe David și Eva.

Și Raluka are o relație stabilă. Ea se iubește cu un afacerist de 55 de ani foarte bogat, pe care, se pare, că l-a cunoscut într-o vacanță în Mexic. Bărbatul este grec, are patru copii și are o relație foarte bună și cu fosta soție. În Mexic, frumoasa româncă a locuit într-un resort de lux, iar formele sale i-au atras atenția chiar omului de afaceri care deține afacerea respectivă. Cei doi au început o relație de iubire, chiar dacă Guy Kouris este mai în vârstă cu 20 de ani, iar Raluka pare că se gândește să facă pasul cel mare. Relația lor se desfășoară mai mult la distanță, iar artista merge ori de câte ori poate în Mexic pentru a fi împreună cu iubitul său. 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou