Atac la Cristiano Ronaldo! "Mi se pare obscen" spune furios un politician iberic la adresa marelui fotbalist

Mirela Ene, 29 decembrie 2022, Ora 14:36

  • print
  • |
atac-la-cristiano-ronaldo-mi-se-pare-obscen-spune-furios-un-politician-iberic-la-adresa-marelui-fotbalist-47209-1.jpg

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez sunt în mijlocul unui nou scandal. Un politician spaniol i-a criticat pe cei doi pentru că își expun averea și cadourile scumpe. Ultimul filmuleț postat pe rețelele sociale îl arată pe fotbalist în momentul în care primește o mașină de aproape 350.000 de euro

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriquez s-au obișnuit cu faptul că fiecare gest al lor este atent urmărit, analizat și apoi, de cele mai multe ori, criticat. Ultimul cadou pe care l-a primit fotbalistul a stârnit o polemică aprinsă. Este vorba de un Rolls Royce de 350.000 de euro cu care Georgina și-a surprins logodnicul. Iar apoi a și postat filmulețul pe rețelele sociale. Gestul lor a stârnit furie, iar un politician iberic, Miguel Angel Revilla (79 de ani), președintele regiunii spaniole Cantabria, a avut o replică foarte dură și nu s-a ferit să le critice pe cele două vedete. 

„Mi se pare obscen. Având în vedere prin ce trec oamenii de rând, nu e moral ca astfel de lucruri să apară la televizor. Atitudinea aceasta este cel mai dur tip de pornografie", a răbufnit Miguel Revilla, potrivit marca.com. 

Cristiano Ronaldo se află în aceste zile în Arabia Saudită și negociază un contract cu Al Nasr, liderul campionatului. Oferta este fabuloasă. 250 de milioane de euro pentru un contract pe doi ani și jumătate, plus o sumă identică pentru acțiuni publicitare și alte evenimente. Asta ar însemna un total de aproape jumătate de miliard de euro. Iar asta nu este tot.

După ce va încheia contractul de jucător, Ronaldo ar urma să mai rămână încă cinci ani în funcția de ambasador pentru că Arabia Saudită își dorește foarte tare ca în anul 2030 să organizeze Campionatul Mondial de Fotbal, alături de Egipt și Grecia. Starul portughez ar urma să se ocupe de imagine și să coordoneze o echipă care să reușească să atingă acest obiectiv.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou