Bogdan de la Ploiești o pedepsește pe Cristina Pucean! Artistul nu o mai vrea cu el în concerte

Anca Bratu, 1 decembrie 2022, Ora 10:19

  • print
  • |
bogdan-de-la-ploie-ti-cristina-pucean-artistul-47045-1.jpeg

Bogdan de la Ploiești, mai hotărât ca niciodată! Nu mai vrea să fie însoțit la evenimente de Cristina Pucean! 

După luni întregi în care s-au afișat împreună la evenimente și pe rețelele de socializare, lăsând să se înțeleagă că formează un cuplu, Bogdan de la Ploiești a făcut un anunț surprinzător despre Cristina Pucean.

Artistul a transmis în urmă cu puțin timp, în mediul online, că el și dansatoarea au întrerupt colaborarea pe plan profesional. 

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean și-au ținut fanii pe jar în ultimele luni. Chiar dacă nu au declarat public că formează un cuplu, manelistul și blondina s-au afișat împreună la numeroase evenimente și chiar s-au sărutat în fața invitaților, fără nicio reținere. Acum, însă, se pare că între ei s-a produs o ruptură, conform Wowbiz.ro

O declară chiar Bogdan de la Ploiești, care a anunțat de curând, pe contul personal de Instagram, că a încheiat colaborarea cu celebra dansatoare: "Vă salut, dragii mei. Vreau să vă anunț că am încheiat colaborarea cu Cristina Pucean, așa că nu va fi prezentă la niciunul din evenimentele unde voi cânta eu!", a scris cântărețul, pe rețelele de socializare.

Dacă Bogdan de la Ploiești a ținut să-și anunțe urmăritorii despre decizia luată, Cristina Pucean a preferat să păstreze discreția și să nu facă prea multe declarații. Aceasta a ținut, însă, să transmită că nu va putea fi prezentă la următorul concert susținut de manelist, fără să ofere detalii: "Dragii mei, la acest concert din data de 2 decembrie nu voi putea fi prezentă. Vă iubesc!", a fost mesajul Cristinei Pucean publicat pe contul personal de Instagram. 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou