Călugării, chef cu băutură și femei sub cupola bisericii

Cristian Blănuţă, 29 mai 2013, Ora 11:37

  • print
  • |
calugarii-chef-cu-bautura-i-femei-sub-cupola-bisericii-31072-1.jpg

Doi călugări au fost pedepsiţi după ce au petrecut şi s-au fotografiat cu o femeie într-o cameră a lăcaşului de cult. Totul s-a petrecut la aniversarea unuia dintre ei, scrie RTV.

Doi călugări au organizat o petrecere de pomină chiar sub cupola Episcopiei Huşilor, la aniversarea unuia dintre monahi. Au participat prieteni din afară care i-au adus sărbătoritului un cadou cel puţin ciudat, un skateboard. Sărbătoritul s-a costumat cu o mască şi cu un coif. Mai mult, acesta s-a fotografiat cu o tânără, în ipostaze intime.

Reprezentanţii Episcopiei Huşilor i-au pedepsit pe cei doi călugări petrecăreţi. Sărbătoritul nu va mai putea ţine slujbe timp de 30 de zile. De asemenea, timp de 2 ani acesta nu va mai avea dreptul de a spovedi credincioşii. Celălalt călugăr care a participat la petrecere a scăpat doar cu o dojană arhierească, scrie cancan.ro.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou