Cătălin Zmărăndescu nu a mai vorbit de ani de zile cu cei doi copii din prima căsătorie. "Nu i-am renegat"

Anca Bratu, 13 decembrie 2022, Ora 08:52

  • print
  • |
catalin-zmarandescu-nu-a-mai-vorbit-de-ani-de-zile-cu-cei-doi-copii-din-prima-casatorie-nu-i-am-renegat-47128-1.jpg

Cătălin Zmărăndescu a declarat că nu și-a renegat copiii din prima căsnicie și că fiul cel mare a rupt legătura cu el. Mai mult, sportivul a mărturisit că acesta aruncă cu noroi cu fiecare ocazie. 

Cătălin Zmărăndescu (47 de ani) are patru copii cu două femei. În prezent, luptătorul MMA este căsătorit cu Luiza, femeia care i-a dăruit un băiat și o fată. În trecut, Zmărăndescu a fost căsătorit cu Cristina, femeia care i-a dăruit în cei 14 ani de mariaj doi copii, pe Mihai și Alexandra. Acesta nu a mai vorbit de ani de zile cu cei doi copii ai săi. 

Multă vreme s-a speculat că sportivul și-a renegat copiii din prima căsnicie, dar realitatea ar fi fost alta. Cătălin Zmărăndescu a povestit că fiul lui cel mare a vrut să rupă legătura cu el și că a aruncat cu cuvinte urâte fără motiv.

El a mai declarat că Mihai, fiul cel mare, nu l-a mai căutat și că nu mai are așteptări nici de la fata lui, Alexandra.

„Nu eu i-am renegat. Relația dintre mine și Mihai el a rupt-o, nu eu, despre asta e vorba. Alexandra a fost crescută mai mult de mama ei, nu am niciun fel de pretenție de la ea. Mihai a fost cu mine la Londra, a fugit de la Londra, s-a întors la Londra, a fugit iar de la mine, când lucrurile mergeau foarte bine. Mihai a fost la un pas să fie partener cu mine în clubul pe care îl am acum. (n.r. - Care a fost problema?) Că nu există în Târgoviște (...) și ce să caute el în Târgoviște, asta a fost ultima mea discuție cu el.

După care, și-a luat viața în mâini, a mai făcut 4 sau 5 meciuri, unde a mâncat bătaie, deși el venea după o serie de 10 meciuri câștigate alături de mine. N-am să pot să înțeleg vreodată ce l-a determinat să rupă legătura cu mine, faptul că după acest lucru a început să arunce cu noroi în mine și să monetizeze chestia asta spune un singur lucru, vă las pe voi să spuneți în ce categorie se încadrează el", a explicat Cătălin Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu, despre fiul cel mare

Sportivul a mai declarat că fiul cel mare se folosește de numele lui pentru a avea faimă. Zmărăndescu a mărturisit că nu îi înțelege atitudinea din ultima vreme.

Și a continuat: „Singurele lui momente de glorie pe rețelele de socializare sunt când postează cu mine, eu niciodată nu o să-i răspund.(...) Un lucru va trebui să fie sigur, în viața asta roata se întoarce și îți dă exact ceea ce i-ai dat tu. Știe că nu are dreptate, dar îl las să se dea cu capul de pereți. A avut șansa să vină să se împace cu mine, a preferat să arunce cu noroi.(...) Dacă îți e rușine de numele Zmărăndescu, de ce monetizezi pe numele Zmărăndescu, de ce nu ai renunțat la nume dacă ai spus că ți s-au închis ușile", a spus Cătălin Zmărăndescu despre cei doi copii din prima căsătorie, kanald.ro.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou