Ce-o fi luat?

Mirela Ene, 16 mai 2023, Ora 13:49

  • print
  • |
ce-o-fi-luat-47877-1.jpg

Ce-o fi luat?

„Negoiță și palmierii“ pare primul sau ultimul episod din ceva. Nu știm încă din ce, însă e comedie sigur. Un primar care face o ilegalitate – plantează fără acordul PMB –și apare pe Facebook spunând că asta e surpriza lui pentru cetățenii Bucureștiului. Omul e fie drogat, fie beat, fie beat și drogat, fie lovit în cap, fie repetă rolul unui efeminat lovit în cap beat și drogat: „Uitați cu ce surpriză venim. La Piața Unirii avem palmieri deja, colegii pun aceste plante care ne plac așa de mult, cu care ne pozăm de fiecare dată când plecăm în afara țării, în zone mai exotice“.

Negoiță e Wow! Am avut proști, hoți, hoți proști, dar Negoiță e ceva aparte. Ceea ce e o performanță după tot ce am văzut în ultimii 33 de ani: are o plutire aparte, o unduire proprie, un talent înnăscut de a te face să râzi.

Cu vocea molatică și îmbietoare, Robi ne face și o estimare a frumuseții: „Și, da, costă doi lei, costă foarte puțin, până într-o mie de lei bucata cu transport și TVA inclus“. O nimica toată pentru cum vor ajuta aceste plante industria de selfie-uri din România.

Oricând, oricând merg pe mâna unui Robert decât pe a unor dezaxați administrativi ca Budăi ori Petrică Daea.

Prompt, prezent în viața comunității, Nicușor i-a scos palmierii lui Robi. Nici o surpriză aici, știm ce ia Nicușor: voturi de la cei care încă mai cred în apa caldă.

Dar ce-o fi luat Robi? Cam pe ce părea că e?

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou