Dan Negru a fost amenințat! "Îți știu Mercedesul și îți tai toate acuciucurile"

Anca Bratu, 14 decembrie 2022, Ora 10:20

  • print
  • |
dan-negru-a-fost-amenintat-iti-tiu-mercedesul-i-iti-tai-toate-acuciucurile-47137-1.jpg

Dan Negru și-a pus toți fanii în cap. Vedeta de televiziune a primit chiar amenințări pentru că în acest an nu mai face Revelionul la televizor. Un telespectator supărat i-a transmis că îi sparge cauciucurile de la Mercedes. 

Supărat că în acest an, vedeta nu va mai fi gaza petrecerii dintre ani, unul dintre fanii săi a reacționat dur. 

„Negrule, îți știu Mercedesul și îți tai toate cauciucurile, dacă mă lași fără Revelion anul ăsta!", a fost unul dintre mesajele primite de Dan Negru, potrivit cancan.ro. Alții au fost mai îngăduitoitori și i-au transmis să se mai gândească, puțin, relatează click.ro.

Deși Revelionul lui este lider de audiență de mai bine de 20 de ani, plecarea din Antena 1 și mutarea la Kanal D a venit cu decizii importante pentru Dan Negru. Moderatorul a spus că nu și-a mai dorit să fie gazda Revelionului din cauza faptului că prezintă, în prezent, o emisiune complet diferită, de cultură generală. 

Românii nu îl vor mai vedea la televizor în noaptea dintre ani pe unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din ultimele decenii. Dan Negru nu va fi gazda revelionului 2022/2023.

Dan Negru nu va fi gazda petrecerii de revelion de la televizor pentru prima dată în ultimul sfert de secol, după ce prezentatorul s-a mutat la Kanal D. 

Istoria Revelioanelor petrecute cu Dan Negru a început în anul 2000, la postul public TVR 1 (două revelioane la rând), după care vedeta s-a mutat la Antena 1, unde a realizat nu mai puţin de 22 de Revelioane consecutive, scrie Pagina de Media.  În anul 2021, Revelionul prezentat de Dan Negru a atins audiențe fabuloase chiar și la nivel european, atunci emisiunea fiind vizionată de 2,5 milioane de oameni. Cele 22 de Revelioane prezentate de Dan Negru la Antena 1 au fost de fiecare dată în topul audiențelor, doar ultimul fiind depășit de Revelionul ProTV.  

Curg mesajele pentru Dan Negru, în care este rugat să revină asupra deciziei.

"Încă nu  m-am împăcat cu ideea că nu vei mai face Revelionul. De mică l-am făcut cu tine, îmi pare rău maxim", "Dă-mi Revelionul înapoi", "Eu cu cine naiba mai fac Revelionul? Te rog să te gândești și să îl faci înapoi cu noi", "Domnule Dan Negru, vă rog din sufletul meu să faceți Revelionul măcar anul ăsta. Nu distrugeți spiritul Revelionului. Vă mulțumesc pentru înțelegere", "Bună seara, Dan Negru! Vă rugăm din tot sufletul să țineți Revelionul deoarece fără dumneavoastră nu există Revelion. Mii de persoane sunt dezamăgite, auzind ca nu veți mai face Revelionul, printre care sunt și eu. Vă rugăm foarte mult", sunt câteva dintre mesajele primite de "Regele audiențelor". 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou