Dani Mocanu a fost umilit de Victor Micula! Replica manelistului „Băi, eu sunt șmecher calificat...”.

Florentina Șerbănescu, 20 ianuarie 2023, Ora 13:26

  • print
  • |
dani-mocanu-a-fost-umilit-de-victor-micula-replica-manelistului-bai-eu-sunt-mecher-calificat-47318-1.jpeg

Victor Micula l-a umilit pe Dani Mocanu într-un live pe Tik-Tok! Milionarul și manelistul au avut replici dure în mediul online, asta după ce e Victor Micula a fost deranjat că Dani Mocanu stă în preajma persoanelor care îl înjură. Iată de la ce a pornit totul! 

Victor Micula a dat cărțile pe față, iar milionarul nu s-a mai putut abține, motiv pentru care l-a umilit pe Dani Mocanu într-un live de pe Tik-Tok, Cei doi au avut un schimb de replici chiar pe platformă și au vorbit fără rețineri, scrie spynews.ro.

Dani Mocanu a fost cel care a făcut un anunț în mediul online și a mărturisit că vrea să vorbească cu Victor Micula, iar mai apoi manelistul a intrat live cu milionarul și cei doi și-au transmis cuvinte jignitoare.

''Un anunț pentru Victor Micula. Tu știi că eu sunt respectos și că am șapte ani de acasă, nu înjur pe aici, poate foarte rar. N-am să te înjur, n-am să vorbesc urât. Nu-mi stă în carecter, ideea e în felul următor. A fi bun nu înseamnă a fi fraier.

Și dacă vrei îți dovedesc că nu sunt fraier când vrei tu. Vorbești mult și prost, Victore. Până acum nu ți-am arătat puterea mea, dar nu vreau, vreau să rămâi în continuare prietenul meu. Ai făcut filmare cum m-ai înjurat de m@$%i, de copii, și de astea, eu nu ți-am vorbit prost, nu e în caracterul meu.

N-am să cetez aici pe live că tu pozezi în șmecher. Bani știm că ai. Mi-ai dat block, frate. Mi-ai blocat numărul și mi-ai dat block pe Facebook. Dau la o parte toate rușina și vorbesc aici. Ce bani mi-ai dat să cânt? Am cântat că mi-ai fost drag. Nu-mi place că mă iei peste picior. De azi pentru mine ești un șmecher, vorbești de sus.'', a spus Dani Mocanu pe live, pe Tik-Tok.

Victor Micula l-a umilit pe Dani Mocanu

Victor Micula a fost deranjat că Dani Mocanu că petrece timpul în compania persoanelor care îl înjură, iar milionarul și-a adus aminte și din întâmplări din trecut atunci când manelistul s-a plimbat cu bolidul sau de lux, iar mai apoi acesta a fost reținut de poliție și Victor Micula a fost nevoit să scoată din buzunar o sumă mare de bani. Dani Mocanu are interdicție să mai meargă în Elveția timp de 15 ani.

''Eu nu pozez în șmecher. Eu pe platforma asta pot spun că sunt șmecher. Nu ți-am dat la block, mi-am schimbat numărul. Vrei să le spun oamenilor ce încerci să mă faci să te ajut, cu alea. Vrei să vorbim aici? Nu vă jucați cu mine. Eu nu-ți vorbesc de mai sus decât sunt, tu ești șmecher că vei ajunge la pușcărie peste o lună.

Mafioții nu stau prin pușcărie. Ți-ai creat locul foarte bine, eu m-am născut. Diferența dintre noi doi este că tu mi-ai cântat că ți-am dat bani, dar eu nu ți-am cântat ție că mi-ai dat tu mie bani. Un artist care cântă de drag nu se îmbogățește, nu?

Nu ne putem compara la nimic, nici la bani. N-am ce să vorbesc unui viitor pușcăriaș. Spune-le la oameni când ai venit în Elveția te-ai dus cu Lamborghini-ul meu tare, după care mi l-a confiscat poliția, nu ai venit să-ți asumi.

Ți-au interzis ăia să mai vii 15 ani în Elveția. Am plătit o groază de bani ca să scoată Lamborghini-ul pentru faptele tale. Nimeni nu mai are numărul meu de telefon, îl are doar cine ar trebui să-l aibă. Nu pot să stau la masă cu un om care stă cu unul care mă înjură.'', a spus Victor Micula pe Tik-Tok.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou