Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, o face praf pe soția lui. "A stat cu mine să-mi ia banii"

Florentina Șerbănescu, 22 decembrie 2022, Ora 08:33

  • print
  • |
daniel-onoriu-nepotul-lui-gabi-lunca-o-face-praf-pe-sotia-lui-a-stat-cu-mine-sa-mi-ia-banii-47192-1.jpg

CANCAN.RO revine cu cele mai noi declarații ale lui Daniel Onoriu, cu privire la viitoarea sa fostă soție. Ex-pilotul de curse a vorbit în exclusivitate despre șantajul la care ar fi fost supus în perioada în care s-a aflat după gratii, despre planurile de viitor, dar și despre modul în care Isabela Onoriu a încercat să îl „jefuiască". 

Telenovela dintre Daniel Onoriu și Isabela nu dă semne că se va termina prea curând. Fostul pilot de curse face dezvăluiri incredibile despre femeia care i-a fost alături în cele mai grele momente și care, în urma divorțului, ar putea obține o sumă destul de mare de bani. Nepotul lui Gabi Luncă nu își poate ierta încă soția pentru ceea ce a făcut în ultimele luni, mai ales în momentul în care aceasta a ales să îl lase în închisoare pentru mai bine de 30 de zile.

Contactat de reporterii CANCAN.RO, fostul pilot de curse a susținut că Isabela Onoriu, viitoare Butaru, i-ar fi cerut 120.000 de euro pentru a-l scoate din închisoare. În momentul în care a refuzat, femeia l-ar fi dat uitării imediat. Ba mai mult decât atât, Daniel Onoriu o acuză pe Isabela că i-a fost alături în ultimii cinci ani și jumătate, deoarece și-a dorit să obțină bani grei de pe urma lui.

„Cum să îi dau eu jumătate dacă ea nu a venit cu niciun ban, nici nu i-am cunoscut părinții. Eu am bani, eu sunt înstărit, sunt cineva. Conform legii, după 5 ani, trebuie să îi dai jumătate partenerului și ea a divorțat după 5 ani și jumătate. A așteptat câteva luni și a cerut divorțul. A stat cu mine să-mi ia banii. M-a vândut pentru un distrus. Și-a vândut bărbatul ei șmecher, dulce, cu cașcaval, cu multe calități pentru un nimeni", a declarat Daniel Onoriu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Așa cum era de așteptat, Daniel Onoriu este hotărât să facă tot posibilul pentru a nu-i ceda Isabelei niciun leu din averea pe care a dobândit-o de-a lungul anilor în care a activat ca pilot de raliuri. Potrivit informațiilor pe care le-a oferit pentru CANCAN.RO, nepotul lui Gabi Luncă ar fi descoperit alături de avocații săi o cale prin care va putea să își păstreze averea întreagă.

„Am găsit o varianta cu avocații mei și nu îi dau niciun ban. A venit cu nimic, dar a plecat cu trei mașini pline de haine, cu peste 100 de grame de aur și cu diamante. A ieșit din viața mea, dar în inima mea încă mai e. A avut viață de 5 stele cu mine. M-am cumințit pentru ea. De când am luat-o, am zis că nu mai fac păcate", a mai adăugat fostul pilot.

În urmă cu numai un an, Daniel Onoriu se afla pe un pat de spital și niciun medic nu îi mai dădea vreo șansă de supraviețuire. Acum, bărbatul este mai hotărât ca niciodată să își vadă de viață în continuare și să se bucure că Dumnezeu i-a dat o nouă șansă.

Chiar dacă se află momentan în arest la domiciliu, asta nu îl oprește să își facă planurile pentru anul care vine. Astfel, fostul pilot de curse susține că își va construi un hotel în Zanzibar, hotel pe care, în mod normal, ar fi trebuit să îl ridice alături de Isabela, în timp ce fosta lui soție va schimba "5-10 bărbați".

„Eu îmi dau drumul la afaceri, o să-mi fac o altă femeie, o să-mi fac hotelul meu în Zanzibar și ea o să schimbe vreo 5-10 bărbați și o să fie prostituată, că asta a ales, adică o femeie ieftină, un nimic. Deja e un nimic. 

Peste doi ani, eu o sa fiu milionar în euro și ea o să fie la al zecelea bărbat. Și-a ales să fie femeie ușoară, să fie amantă, în loc de soție. Eu m-am îndrăgostit de ea din prima clipă și ea, ca o nesimțită, îi spune judecătorului că am amenințat-o că îi arunc acid de baterie pe față. Eu o iubesc din toată inima mea, sunt om cu frica lui Dumnezeu. Cum să îi fac eu rău. Eu nu am în vocabular cuvintele astea", ne-a povestit nepotul lui Gabi Luncă.

Există o vorbă veche ce se potrivește de minune și în cazul lui Daniel Onoriu - „Dacă te arzi cu supă, sufli și în iaurt". Asta își propune să facă și fostul pilot de curse în momentul în care se va recăsători. Pentru a se asigura că nu va mai trece prin aceeași experiență, Daniel este hotărât să semneze un contract prenupțial înainte de nuntă.

"O să îmi fac și eu o relație. De data asta nu o să mă căsătoresc atât de repede și, dacă o voi face, o să o fac cu contract să nu-mi mai ia mie nimeni banii", a explicat fostul pilot de raliuri, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou