Femeia misterioasă care avea acces la conturile fraților Tate, reclamată că și-a bătut vecinii. A fost chemată Poliția

Florentina Șerbănescu, 10 ianuarie 2023, Ora 14:04

  • print
  • |
femeia-misterioasa-care-avea-acces-la-conturile-fratilor-tate-reclamata-ca-i-a-batut-vecinii-a-fost-chemata-politia-47264-1.jpeg

Femeia care avea acces la milioanele din conturile firmelor controlate de Andrew și Tristan Tate este vizată într-o anchetă a Poliției, după ce a fost reclamată că și-ar fi bătut vecinii. În plus, pe numele acesteia ar exista și o reclamație la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov, scrie gandul.ro.

Considerată „veriga lipsă" din dosarul de trafic de persoane în care sunt acuzați frații Tate, după ce numele său nu a apărut nicăieri în ancheta procurorilor DIICOT, Ana B. are probleme de altă natură cu autoritățile.

Domiciliată în Popești-Leordeni, femeia ar fi fost reclamată la Poliție de niște vecini, care s-ar fi plâns de faptul că ar fi fost agresați după ce s-au certat cu aceasta.

Surse judiciare au  declarat, pentru Gândul, că, în urmă cu aproximativ un an și jumătate, Ana B. ar fi avut mai multe certuri cu vecinii săi, cărora le reproșa faptul că fac gălăgie. Pentru că orice efort ar fi făcut nu părea să-i facă să respecte orele de liniște, tânăra și-a sunat mai mulți prieteni, care i-ar fi agresat pe vecinii gălăgioși.

Aceștia din urmă ar fi reclamat incidentul la Poliția din Popești-Leordeni, unde s-a deschis un dosar pentru lovire și alte violențe, însă pe numele ei ar fi fost făcută inclusiv o reclamație la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Ilfov, în condițiile în care este mama unui copil mic.

În ce privește rolul pe care îl avea în afacerea fraților Tate, Ana B. era persoana care avea dispozitivele token de la bănci, semna contractele și plătea salariile fetelor care făceau videochat, din poziția de „acting manager".

În aprilie, cu ocazia primelor percheziții care i-au vizat pe cei doi britanici, polițiștii au descins și în vila Anei B, din Popești-Leordeni.

Opt luni mai târziu, procurorii DIICOT au revenit la adresele percheziționate în primăvară, însă nu și la locuința din Popești-Leordeni a Anei B.

În același timp, Georgiana Naghel, care avea calitatea de administrator în firma principală a fraților Tate, dar și o altă femeie de încredere, Luana Alexandra Radu, fostă polițistă a Secției 7 din București, au fost arestate preventiv.

Andrew și Tristan sunt în arest din 29 decembrie, după perchezițiile făcute de procurorii DIICOT la vila lor din Pipera și la studioul de videochat. Alături de ei au fost arestate Georgiana Naghel și Luana Alexandra Radu.

Acuzațiile sunt ce constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, iar procurorii au adus suficiente motive în instanță pentru ca judecătorii Tribunalului București să decidă arestarea fraților Tate și a celor două românce pentru 30 de zile.

Andrew și Tristan Tate, precum și cele două românce așteaptă marți decizia Curții de Apel București, unde avocatul lor a contestat arestarea preventivă.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou