Fost concurent la "Chefi la cuțite, arestat pentru agresiune sexuală! Costel Mircea Bratosin pipăia pacientele care veneau la recuperare

Anca Bratu, 7 decembrie 2022, Ora 19:14

  • print
  • |
fost-concurent-la-chefi-la-cutite-arestat-pentru-agresiune-sexuala-costel-mircea-bratosin-pipaia-pacientele-care-veneau-la-recuperare-47090-1.jpg

Un fost concurent al emisiunii „Chefi la cuţite", asistent medical şi maseor la Spitalul de recuperare Băile Felix, a fost arestat la Oradea pentru agresiune sexuală în formă continuată, anunță adevarul.ro. 

Asistent medical balneofizioterapeut de la Departamentul Masaj al Spitalului Clinic de Recuperare din Băile Felix, Costel Mircea Bratosin, a ajuns în anchetă după mai multe reclamaţii făcute de pacientele spitalului, care susţiuneau că bărbatul le-ar fi atins în zone nepotrivite în timpul unor proceduri. Potrivit unor surse judiciare, Bratosin ar fi încercat să se apere susţinând că a fi atins din greşeală părţile intime ale pacientelor sale deoarece are probleme de vederea.

De altfel, el a absolvit un liceu special pentru tineri cu deficienţe de vedere şi şi-a obţinut diploma de asistent medical la Liceul tehnologic Special Regina Elisabeta din Bucureşti, tot o unitate şcolară destinată persoanelor cu probleme de vedere.Însă numărul situaţiilor în care s-a întâmplat acest lucru este mult prea mare, după cum au arătat anchetatorii, care au identificat cinci victime, asupra cărora maseurul e acuzat că a comis 16 acte materiale de agresiune sexuală.

Costel Mircea Bratosin a fost reţinut, deci, luni, 5 decembrie, pentru 24 ore, iar marţi a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria locală, cu propunerea de arestare preventivă, propunere care a fost admisă pentru o perioadă de 30 zile, dar pe care bărbatul o poate contesta, încă, laTribunalul Bihor.

Costel Mircea Bratosin este cunoscut în Oradea. În 2019, el a concurat la emisiunea "Chefi la cuţite", unde a fost primul concurent albinos, o condiţie genetică extrem de rară care afectează pigmentul, astfel încât pielea şi părul sunt albe, iar ochii sunt foarte sensibili la lumină.

Bratosin este, de asemenea, preşedintele organizaţiei locale a Asociaţiei „Ridică-te şi Umblă", care are ca scop sprijinirea persoanelor cu deficienţe locomotorii, cu deficienţe de vedere şi hipoacuzice.

Totodată, el este student în anul lll la Jurnalism, şi are o emisiune proprie, „Lumea În Obiectiv", care poate fi urmărită online, pe YouTube.

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou