Fostul iubit al Cristinei Cioran a fost săltat de Poliție cu duba!

Anca Bratu, 7 decembrie 2022, Ora 17:10

  • print
  • |
fostul-iubit-al-cristinei-cioran-a-fost-saltat-de-politie-cu-duba-47088-1.jpg Video Fostul iubit al Cristinei Cioran a fost săltat de Poliție cu duba!

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, are din nou probleme cu legea. 

Fostul iubit al Cristinei Cioran și, totodată, tatăl fetiței vedetei, are probleme cu legea, din nou. De această dată, designer-ul a fost săltat de către oamenii legi, direct din trafic, și a fost condus la Udriște pentru o serie de teste, pentru alcool și pentru substanțe interzise. Concret, potrivit declarațiilor făcute de Dobrescu în mediul online despre acest subiect, bărbatul spune că nu a făcut nimic grav, ci doar s-a certat cu cineva în trafic. Pentru că autoritățile nu aveau testele specifice pentru testarea conducătorului auto, aceștia au decis să-l ducă pe fostul iubit al Cristinei Cioran la secția de poliție pentru toate investigațiile.

De asemenea, Alex Dobrescu era destul de relaxat, iar apoi, după ce a primit rezultatele testelor, bărbatul a postat totul pe internet pentru a le demonstra urmăritorilor că nu se afla sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise în timpul incidentului din trafic. 

"Drumul spre Udriște este pavat cu intenții bune. Nu am făcut nimic, doar m-am certat cu cineva în trafic și erau ăștia de la locală, nu am bătut pe nimeni, dar nu aveau alcool test și drog test și mă duc la Udriște, să mă testeze.

Deci Moș Nicolae mi-a adus un test gratuit, sau două și această cursă fantastică.", a spus Alexandru Dobrescu. 

La scurt timp după ce a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Cristina Cioran, Alex Dobrescu a avut câteva mici probleme cu legea. Mai precis, designer-ul și prietenii lui au dat o petrecere în toată regula la sediul magazinul pe care Dobrescu îl deține. Pentru că erau deranjați de zgomotul care venea de la evenimentul organizat de fostul iubit al Cristinei Cioran, vecinii au chemat poliția, iar oamenii legii s-au prezentat imediat la fața locului. 

Așadar, la chef s-au deplasat două echipaje de poliție care au încercat să oprească evenimentul, însă fără rezultat, căci petrecăreții nu au dorit să renunțe la distracție. Mai mult decât atât, Alex Dobrescu a părut chiar amuzat de întreaga situație, la fel și prietenii săi, care nu au ratat ocazia de a filma întreaga scenă cu autoritățile, urcând apoi totul pe rețelele de socializare.

De precizat este că, în urma incidentului, fostul iubit al Cristinei Cioran s-ar fi ales doar cu un avertisment din partea polițiștilor.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou