Best Dental

Jurnaliști loviți de susținătorii ANTENA 3

Cristian Blănuţă, 10 august 2014, Ora 17:23

  • print
  • |
jurnalisti-loviti-de-sustinatorii-antena-3-42426-1.jpg

Jurnaliștii B1 TV prezenți duminică după-amiază au fost agresați de susținătorii Antenei 3, adunați la "plimbarea" de la Palatul Cotroceni. Aceștia au fost loviți și jigniți, fiind nevoiți să plece din mijlocul lor și să traverseze strada.

Echipa B1 abia ajunsese la Cotroceni înainte de ora oficială a "plimbării", când susținătorii Antenelor au sărit peste aceștia, reportera Mădălina Dicu fiind lovită dur cu piciorul în spate. Un alt reporter care i-a luat acesteia apărarea a fost și el imediat săltat de oamenii adunați la fața locului.

Angajații din trustul Intact au convocat o "plimbare" în jurul Cotroceniului, anunțată de imediat după condamnarea primită de Dan Voiculescu în dosarul ICA.

Plimbarea însă este un protest, așa cum a certificat și jurnalistul Intact Radu Tudor într-o postare pe blogul său. Antena 3 însă a promovat această chemare în stadă drept o "plimbare", dat fiind că un astfel de protest ar fi enautorizat, scrie b1tv.ro.

Angajaţii Antenei 3 sunt nemulţumiţi de decizia instanţei de a pune sechestru pe clădirea în care funcţionează din Şoseaua Bucureşti-Ploieşti și au început chiar o campanie de manipulare în care susțin că postul este confiscat. Ceea ce ascund "vedetele" lui Voiculescu este faptul că acea clădire aparţinea ICA, în timp ce televiziunea Antena 3 era chiriașă.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:13