Kanye West are toate conturile bancare blocate! Fostul soț al lui Kim Kardashian se judecă cu Adidas!

Anca Bratu, 25 noiembrie 2022, Ora 20:30

  • print
  • |
kanye-west-adidas-proces-47007-1.jpeg

Kanye, care acum se prezintă sub numele de Ye, și fostul soț al lui Kim Kardashian, spune că Adidas l-a dat în judecată pentru a-și recupera banii din taxe de publicitate și că are toate conturile bancare blocate, conform Business Insider.

Kanye West a vorbit despre procesul intentat celebrului brand într-un videoclip în care își anunță candidatura la alegerile prezidențiale din 2024.Filmarea postată pe Twitter este însoțită de hashtag-ul campaniei sale pentru prezidențiale, 'YE24". West a mai candidat la președenție în 2020, dar a convins doar 70.000 de alegători să-l voteze.

Vedeta de peste Ocean sugerează că Adidas a luatmăsuri, pe 16 noiembrie, la o săptămână după raportul companiei referitoare la veniturle din al treilea trimestru, în care și-a redus la jumătate estimarea profituluipentru 2022, invocând lovitura pe care o avea din cauza anulării contractelor cu rapperul american.

Contactată de Insider cu privire la afirmațiile făcute de Ye, compania Adidas a refuzat să comenteze, dar a subliniat că anunțul din 25 octombrie, când a anunțat că va "opri toate plățile către Ye și firmele sale", a fost sfârșitul parteneriatului lor.

Adidas a rupt contractul cu rapperul Kanye West din cauza unor replici antisemite. De altfel, americanul a fost părăsit și de alte branduri, precum Vogue, Gap sau Balenciaga. 

'Adidas nu tolerează antisemitismul și niciun alt tip de discurs de ură. Comentariile și acțiunile recente ale lui Ye au fost inacceptabile, pline de ură și periculoase, iar acestea încalcă valorile companiei de diversitate și incluziune, respect reciproc și corectitudine".

Adidas a precizat că această măsură "se așteaptă să aibă un impact negativ pe termen scurt de până la 250 de milioane de euro asupra venitului net al companiei în 2022".

Într-unul dintre atacuri, rapperul a spus" Vreau ca toți copiii evrei să se uite la tăticul lor și să spună: De e este Ye supărat pe noi?" Aceste remarci a încurajat  un grup de demonstranți să țină o pancartă deasupra unei autostrăzi din Los Angeles pe care scria: "Kanye are drepate în legătură cu evreii", în timp ce făceau un salut nazist, potyrivit fotografiilor, scrie time.com.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou