Monica Tatoiu are o pensie lunară de 22.000 de lei

Anca Bratu, 17 noiembrie 2023, Ora 10:44

  • print
  • |
monica-tatoiu-are-o-pensie-lunara-de-22-000-de-lei-48047-1.jpg

Monica Tatoiu are o pensie lunară de 22.000 de lei: Mi-am distrus familia. M-am îmbolnavit

Monica Tatoiu a dezvăluit că are o pensie uriașă față de cea pe care o au românii de rând. Nimic de zis, Tatoiu a condus Oriflame și a câștigat extrem de bine, iar cotizațiile ei legale către stat au fost pe măsură. Acum, Tatoiu regretă că a fost atât de corectă și spune că mai bine investea.

"Am o pensie 22.000 de lei. Pe lângă banii mei... Nu am bani afară. Toți bani mei sunt în România. Deci, eu dorm liniștită noaptea. Nu am făcut șmecherii. Mi-am plătit toate taxele și impozitele. De asta am 22.000 de lei pensie. Pe contributivitate. Nu am făcut nicio măgărie. (...) Am putut să devin bogată fără să fur.

Am muncit timp de 15 ani, mi-am distrus familia aproape, m-am îmbolnăvit. În 2010, de asta am plecat. Copilul meu și acum îmi reproșează. Eu îi spun: "Da, da jucăriile și școlile și astea cine ți le plătea?" Și câte odată îmi spune: "Mama, aș fi preferat să te am lângă mine"", a declarat Tatoiu.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou