Cu ce se ocupă soția lui Nicolae Bădălău. Iată ce acuzații îi aduce fosta noră

Anca Bratu, 30 noiembrie 2022, Ora 13:45

  • print
  • |
nicolae-badalau-sotie-nora-47038-1.jpeg

Despre Gabi Bădălău se știe, mai nou, că este iubitul Biancăi Drăgușanu și că sparge sute de mii de euro prin vacanțe și pe cadouri exorbitante destinate actualei partenere de viață. Se mai știe și că are doi copii cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu, cu care se află în scandal din cauza custodiei. Despre Nicolae Bădălău, tată lui Gabi, se știu și mai multe, mai ales că, acum numele său este pe buzele tuturor, fiind arestat preventiv. Puțini sunt, însă, cei care o cunosc, pe mama lui Gabi și soția lui Nicolae Bădălău. Iată cine este Rodica și cu ce se ocupă.

Soția afaceristului-politician Nicolae Bădălău, Rodica, este cadru didactic la o instituție școlară din județul Giurgiu. Mama lui Gabi este învățătoare la Școala Generală Mallu Spart din Bolintin Vale, unde predă de ani buni. Se pare că localnicii susțin că este adorată de copiii pe care-i educă. Nu de aceeași părere este și fosta sa noră, Claudia Pătrășcanu.

Mulți s-au întrebat cine este mama lui Gabi Bădălău, de când Claudia Pătrășcanu și-a acuzat fosta soacră că îi traumatizează emoțional pe cei doi copii ai ei. În urmă cu ceva timp, fosta soție a lui Gabi Bădălău a făcut acuzații grave la adresa mamei actualului iubit al Biancăi Drăgușanu.

"O bunică care îmi tramatizează copiii emoțional și le vorbește urât despre mine, un tată care nu mai are limite și nu mai ține cont de nimic. Dacă ei cred că am ajuns la capătul puterilor, se înșală amarnic. Am doi copii sensibili și buni. Îi cresc cu credință și iubire, încât nicio vorbă urâtă despre mine și nicio ieșire de acest gen din partea lor nu ne poate despârți sufletește", a spus Claudia Pătrășcanu.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou