Oana Zăvoranu s-a dezlănțuit! "Un șarlatan căruia i-am dat un cozonac bun de mâncat când îi era foame mânjește cu noroi numele meu"

Anca Bratu, 15 decembrie 2022, Ora 16:22

  • print
  • |
oana-zavoranu-s-a-dezlantuit-un-arlatan-caruia-i-am-dat-un-cozonac-bun-de-mancat-cand-ii-era-foame-manje-te-cu-noroi-numele-meu-47155-1.jpg

Războiul Oanei Zăvoranu cu fostul manager al clinicii medicale este abia la început. Cel puțin asta deduce după ultimele postări ale divei care aduce acuzații extreme de grave la adresa acestuia. 

Printre altele îl acuză pe fostul manager că pare că ar fi vrut să o omoare pe ea și pe soțul ei. 

"Clinica mea de RMN și CT a fost făcută în anul 2017 din banii proprii. Din dorința de a face oamenii bine, a le asigura un loc unde să-și facă investigații imagistice performante. La standardele cele mai înalte. Pentru că eu cred că viața în sine trebuie prețuită. Am vândut un cimitir că nu voiam acel business moștenit ca să îngrop oamenii și am făcut o clinică unde să fac bine oamenii. Din păcate managementul care mi-a fost insinuate extrem de abil la început în 2017 a fost unul extrem de periculos, care ascundea hiene mari, eu fiind un suflet bun, boem de artista. Am reușit totuși să merg mai departe, în ciuda primului management perfid, a furăciunilor mari și a pagubelor mari înregistrate. În mod fatal la sfârșitul lui 2019 mi-a intrat pe sub piele cel mai nemernic și lipsit de scrupule individ de pe fața pământului, care dându-se prieten de familie cu mine și cu soțul meu, împreună cu nevastă-sa avea să încerce să destabilizeze total încercata mea clinică și familiei cu Alex. Acum această familie putredă pe dinăuntru dubioasă până-n măduva oaselor și plină de venin și invidie patologică încearcă să îmi distrugă total business ul, numele și dacă ar putea să îmi ia și viața, mie și soțului meu. (...)Clinica merge mai departe, nu este în niciun faliment! Pentru a proteja firma și oamenii buni și cinstitți care lucrează aici zi de zi cu dragoste și dăruire și dragoste, personal am introdus procedura de insolvență. Suntem în procedura de reorganizare" a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.  

Oana Zăvoranu riscă să piardă sume uriașe de bani. A fost cerut, în instanță, falimentul pentru o datorie de aproximativ 700.000 de lei, iar rivalii divei vor să își ducă planul la bun sfârșit. Bruneta și soțul ei, Alex Ashraf, sunt pe cale să pună punct proiectului de suflet pe care-l finalizau în octombrie, 2017. Atunci, cei doi inaugurau, în Cotroceni, centrul de sănătate One Life SRL, dar s-au confruntat și cu o serie de probleme, scrie evz.ro.

Datoriile neplătite s-au strâns, iar unul dintre parteneri a cerut, în instanță, deschiderea falimentului. În joc este suma de 700.000 de lei, pe care centrul de sănătate patronat de Oana Zăvoranu și Alex Ashraf o are de virat către Chimet Trade SRL. Horia Vlădescu, reprezentantul Chimet, a explicat de la ce a pornit scandalul:

„Noi am cerut falimentul, are să ne dea aproximativ 700.000 de lei, bani datorați pentru perioada 2020-2021, în mare parte sunt din ultimul an.Acesta a mai declarat că Oana Zăvoranu are și alte datorii. „Acum am cerut falimentul, ea este în situație de faliment. Când se va aduna toată masa credală, datoriile pe care le are depășesc cu mult bunurile aflate în activele societății. Societate care, de fapt, nu are bunuri, are niște leasing-uri și o chirie. Cam aici e problema. Clinica are aparatura în contract de credit și clădirea o are sub formă de chirie. iar datoriile ei sunt, în momentul ăsta... Dacă are la mine 700.000, facturi neachitate între cele două societăți, mai e cineva cu 600.000, cu restul ce mai sunt, mai mici, cu ANAF cu tot, cred că ajunge undeva la 350.000 de euro plus aparatura... Sunt mai mulți la care are datorii dar, deocamdată, eu am cerut deschiderea falimentului și o să se înscrie toată lumea la masa credală. Cred că are datorii de aproape un milion de euro", a declarat Horia Vlădescu. 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou