Update: Șeful de la Apele Române și-a dat DEMISIA de onoare

Cristian Blănuţă, 30 iulie 2014, Ora 17:38

  • print
  • |
ponta-a-cerut-demitarea-sefului-de-la-apele-romane-42176-1.jpg Update

UPDATE 07:48 -Vasile Pintilie a anunţat, miercuri seară, că îşi depune demisia de onoare, după ce a fost aspru criticat, inclusiv de premierul Victor Ponta, pentru faptul că a plecat în concediu, cu toate că mai mute judeţe din ţară se confruntă cu inundaţii devastatoare.

"În contextul evenimentelor de astăzi, Vasile Pintilie anunţă că îşi depune demisia de onoare, din funcţia de director general al Administraţiei Naţionale "Apele Române", funcţie pe care o deţinea din anul 2012", se arată într-un comunicat al ANAR.

 

Premierul Victor Ponta a cerut destituirea șefului Apele Române,Vasile Pintilie.

Acesta plecase în concediu pentru două săptămâni, astfel că inundațiile din Vâlcea și Gorj nu l-au prins în țară.

Victor Ponta a adresat solicitarea de demitere a directorului de la Apele Române, Vasile Pintilie, ministrului Mediului, în subordinea căruia funcţionează instituţia. Cererea a fost transmisă imediat după comandamentul pentru situaţii de urgenţă, reunit miercuri după-amiaza la Guvern.

Potrivit rtv.net, şi ministrul Mediului, Attila Korodi, ar fi plecat în această perioadă în concediu.

Hidrologii au emis o avertizare cod roşu de inundaţii în judeţele Argeş, Vâlcea, Olt şi Teleorman, valabilă de miercuri până vineri după-amiază, alte zece judeţe fiind atenţionate cu cod portocaliu.

Şeful ANM, Ion Sandu, a declarat miercuri, în cadrul Comandamentului de Urgenţă de la Guvern că va continua să plouă în următoarele ore în judeţele grav afectate de inundaţii din sudul ţării. De asemenea, directorul ANM a anunţat că începând de joi avertizarea cod portocaliu ar putea fi extinsă şi pentru judeţul Gorj.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou