PONTA, luat la rost de oamenii din Novaci

Cristian Blănuţă, 30 iulie 2014, Ora 11:40

  • print
  • |
ponta-luat-la-rost-de-oamenii-din-novaci-42163-1.jpg

Premierul Victor Ponta a mers în mijlocul locuitorilor din Novaci, pentru a vedea ce probleme au aceștia în urma inundațiilor.

Aceștia i-au cerut premierului să organizeze lucrurile, pentru că nu-i ajută nimeni. 

Premierul încerca să le explice localnicilor că utilajele au lucrat toată noaptea pe Valea Gilortului. "Au stat acolo sus toată noaptea ca să nu intre apa peste oameni în case", le-a spus Ponta localnicilor din Novaci.

Oamenii i-au cerut lui Ponta să aducă utilajele în zonă. "Domnule prim-ministru, aduceți ceva și aici la noi!" au insistat localnicii.

Până a înțeles exact care este problema, premierul și-a tras o palmă peste frunte și a chemat oamenii de la ape, "haideți aici!".

În cele din urmă, Ponta a reușit să se înțeleagă cu localnicii, care nu-i cereau să intervină la case, ci în sat. Oamenii nu aveau apă în case, dar nu se putea ieși din curți, potrivit stiripesurse.ro.

Victor Ponta le-a promis că utilajele coboară de pe Valea Gilortului și vin direct spre zona Novaci.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou