Regele păcănelelor se retrage din AUR

Mirela Ene, 17 noiembrie 2023, Ora 10:36

  • print
  • |
regele-pacanelelor-se-retrage-din-aur-48046-1.jpg

Omul de afaceri Sorin Constantinescu, supranumit „regele păcănelelor”, anunță că se retrage din politică, la doar două zile după ce George Simion anunța înscrierea acestuia în partidul AUR. Nu este clar deocamdată dacă la mijloc este doar o retragere, așa cum susține Constantinescu, din cauza valului de reacții negative, ci un conflict apărut între acesta și liderul AUR.

Sorin Constantinescu a devenit cunoscut publicului larg prin intermediul podcasturilor sale pe YouTube și nu numai. Constantinescu a fost și consilier guvernamental al lui Ludovic Orban, în perioada pandemiei de Covid-19.

Conform unor surse AUR, Sorin Constantinescu a fost primit în partid nu doar că nu ar mai avea legătură de mulți ani cu industria jocurilor de noroc, ci chiar ar merge în licee și în facultăți să le vorbească tinerilor de pericolul viciilor în care cad unii jucători din cazinouri.

Cei din AUR mai spun că noul lor coleg nu primește bani de la industria jocurilor de noroc, ci doar consiliază loteriile din Serbia, Republica Moldova și Ungaria. Constantinescu are un fiu care este preot la spitalul din Ineu, mai spun cei din AUR, acesta fiind încă un motiv pentru care a fost primit în partid.

Mesajul transmis de Sorin Constantinescu

„Vă scriu acest mesaj în urma participării mele la conferința Polului Suveranist, organizată de partidul AUR, și a postării unei fotografii cu mine și liderul acestui partid, domnul George Simion, prin care era salutată alăturarea mea la această formațiune.

Am primit invitația la conferință pentru că susțin ideile acestui partid privitoare la familie, credința creștină și păstrarea identității românești, cât și pentru că îmi doresc să văd mai puțină corupție și mai mulți români care găsesc motive să rămână în propria lor țară.

Nu am participat pentru că mi-aș dori vreo demnitate, celebritate ori avere. Am avut funcții publice: de aceea vorbesc în cunoștință de cauză despre corupție. Sunt cunoscut de un număr semnificativ de oameni: vreau ca mesajul meu să ajungă la și mai mulți dintre conaționalii mei, atâta vreme cât le poate fi de folos cumva.

Unul dintre avantajele vârstei este experiența necesară pentru a înțelege că, odată ce ai dobândit realizări profesionale și confort material, devin mai importante relația cu cei apropiați și ceea ce lași în urmă. De aceea, pentru că prețuiesc fericirea si linistea familiei mele dincolo de orice, și nu vreau ca prezența mea în viața publică să ii afecteze in nici un fel am decis sa fac un pas inspoi si sa imi intrerup scurta mea incursiune in politica aici! Le mulțumesc celor de la AUR pentru propunerile generoase dar consider ca nu sunt pregatit sa fac acest pas! Am fost socat de atacurile murdare la adresa mea, nu neaparat de la conturile false ale unor troli din alte partide cat de la oameni pe care i-am ajutat intr-un fel sau altul de-a lungul anilor si care au sters cu buretele orice lucru sau fapta buna pe care am facut-o!

Activitatea mea va continua în mediul online, atât prin demascarea cazurilor de corupție și a abuzurilor, cât și prin vlogurile culturale, pentru că e important să conștientizăm că există și bine în țara noastră. Atât cât îmi stă în putere, vreau să contribui la o schimbare în direcția aceasta și sunt dispus să susțin pe oricine are aceeași viziune. Aceste cateva zile care s-au scurs de la postarea domnului George Simion m-au facut sa inteleg cat pot fi unii oameni de superficiali si cat de usor pot judeca fara sa cunoasca subiectul in sine!

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați transmis opinia voastră, contează enorm să știi cine îți este alături! Asa sa-mi ajute Dumnezeu!”, scrie Sorin Constantinescu pe Facebook.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:59
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou